Vasárnap 11 órakor a Ferencvárosi TC második csapata ellen lépünk pályára a fővárosban, az NB III. Dél-Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában.

 

Ahogy arról már írtunk az FTC MVM-Népligeti Sportcentruma helyett a szintén a főváros tizedik kerületében található Kocsis Sándor Sportcentrumban rendezik a Ferencváros második csapata elleni találkozónkat, amit különös izgalommal vár két játékosunk is. Alessio és Nicoló Mazzonetto ugyanis több mint egy évtizeden át nevelkedett a Fradiban.

– Furcsa érzések kavarogtak bennem, amikor megtudtam, hogy egy bajnokságban szerepelünk a Ferencvárossal – mondta Alessio Mazzonetto. – Tizenhárom évet töltöttünk ott, végigmentünk minden lépcsőfokon, így egyrészről jó érzés lesz visszatérni, de azért megyünk, hogy elhozzuk a három pontot. Sok barátom van a csapatban, többekkel éveken át játszottam együtt, szinte mindenkivel a mai napig tartom a kapcsolatot és az edzővel is jó volt a viszonyom. Nagy élmény lesz számomra ellenük pályára lépni.

Az FTC második csapata a harmadik helyen áll a bajnokságban, hazai pályán eddig csak nyert, de szeretnénk megszakítani a fővárosiak ezen sorozatát, illetve tovább növelni a saját veretlenségi sorozatunkat, amely a második forduló óta tart.