Győzelemmel búcsúzott a Ligakupa küzdelmeitől a Kaposvári Rákóczi. Csapatunk a hétvégéhez hasonlóan ezúttal is a Zalaegerszeggel játszott, most viszont a mieink örülhettek a végén.

Somodi védései is kellettek ahhoz, hogy győzelemmel zárjuk a Ligakupa küzdelmeit. A három pontot végül Hadaró Valentin góljával sikerült itthon tartanunk. A fiatal játékos a 26. percben indult meg a bal szélen, két védőt kicselezett, majd betört a tizenhatoson belülre, és a bal felső sarokba lőtt.
„Van egy óriási különbség a két meccs között#!# ezt a meccset megnyertük, talán nem érdemtelenül. Szombaton is nyerhettünk volna a játék képe meg a helyzeteink alapján, de sajnos, mint ma is, annyi helyzetünk volt, amit nem lehet büntetlenül kihagyni, majdnem meg is bosszulta magát a végén” – összegzett Márton Gábor vezetőedző. 
A vendégeknek egy győzelemmel még a továbbjutásra is lett volna lehetőségük. De ezúttal meg kellett elégedniük a tisztes helytállással.
„A bajnoki az egy fokkal fontosabb mérkőzés volt, de semmiképpen nem úgy jöttünk ide, hogy nem szeretnénk nyerni, mert esélyünk maradt volna, hogy továbbjussunk. A másik része, hogy három-négy sérültünk is volt, de az a lényeg, hogy pótoltuk őket fiatalokkal, és ők bizonyították azt, hogy a jövőben lehet rájuk számítani” – értékelt a ZTE szakvezetője, Lendvai Miklós,
A Rákóczi hat meccsen szerzett két győzelmével, az F csoport harmadik helyén végzett, így tavasszal már csak a bajnoki küzdelmekre kell összpontosítania.
Kaposvári Rákóczi FC – ZTE FC 1-0 (1-0)
Kaposvár, 30 néző V.#!# Kovács J. Z. 
Rákóczi FC#!# Somodi – Karacs, Kereszturi, Lakatos, Hadaró – Zsdrál, Kovács O. (Nagy K., 65.) – Luka (Kis, 91.), Fejős (Király, 57.), Kozics (Richter, 82.) – Rajczi. Vezetőedző#!# Márton Gábor
ZTE#!# Czirjék (Hársfalvi, 65.) – Kocsis, Króner, Fodor, Forgács, – Tóth B. (Szi, 51.), Farkas N. (Aranyos, a félidőben) – Babati (Szőllősi, 52.), Kovács Gy. (Varga M., 65.), Bíró – Szegleti. Vezetőedző#!# Lendvai Miklós.
Gólszerző#!# Hadaró (24.)
Sárga lap#!# Hadaró (63.)