Hétfő délután klubunk vezetői, szakmai stábja, felnőtt és utánpótlás játékosai a szurkolóinkkal közösen játékra alkalmassá varázsolták a Rákóczi-stadion gyepszőnyegét. A pálya tehát készen áll a keddi, 18 órakor kezdődő bajnoki találkozóra. Szurkolóink segítéségét ezúton is köszönjük!

 
 
 
 
 Az NB III. Nyugati csoportjának 17., tavaszi első fordulójából elhalasztott Dunaharaszti MTK elleni összecsapást kedden 18 órától pótolja együttesünk. Az időjárás a 17. fordulót megelőzően sem volt túl tavaszias, akárcsak ezúttal. A hétfő reggelre leesett hó belepte a Rákóczi-stadion gyepszőnyegét, melyet közös erővel hétfő délutánra sikerült megtisztítani.
– Sikerült letakarítanunk a pályát, így füvön tudtunk készülni a keddi mérkőzésre – mondta Waltner Róbert, csapatunk edzője.
Együttesünk eddig mindkét bajnoki találkozóját megnyerte a tavaszi szezonban, s ezt a jó sorozatát a Dunaharaszti MTK ellen is folytatná.
– Mindkét idei bajnoki mérkőzésünket megnyertük, ez önbizalmat kell, hogy adjon a csapatnak – fogalmazott Waltner Róbert. – Evés közben jön meg az étvágy, így a Dunaharaszti ellen is nyerni akarunk. Ha sikerül, akkor hat pontos előnnyel tudunk Érdre utazni, ahová szintén győzni megyünk.
A Dunaharaszti az előző fordulóban 2–1-es vereséget szenvedett Andráshidán, ezt megelőzően pedig a Csepellel játszott döntetlen. A fővárosiak a tizedik helyről várják a találkozót. Ősszel Nagy Krisztián vezérletével sikerült 3–0-s sikert aratnunk. A keddi találkozón középpályásunk sérülés miatt nem léphet pályára, akárcsak Borsi Bence, Hadaró Valentin, Rajczi Péter és Vachtler Csaba. Böjte Patrik pedig betegség miatt kénytelen kihagyni a találkozót.