Elkészítették az őszi szezon sorsolását, így a Rákóczi-drukkerek is könnyebben tervezik már a nyári programokat, ugyanis van mihez igazodni… A klub ügyvezetőjét a fővárosban történtekről és további aktuális hírekről kérdeztük.

„A program elkészítése előtt egyeztették az egyes klubok kéréseit, és ezután, az idei helyezési számok segítségével alakították ki a programot. A mi kérésünk mindössze annyi volt, hogy az Ifjúsági Futballfesztivál miatt itthon kezdjük a pontvadászatot. A program alapján úgy gondolom, jól sikerülhet a szurkolók nyári kiszolgálása#!# jó időben, jó csapatok ellen lép majd pályára az együttes."

A tervek szerint egyébként a tavaszról három fordulót is előrehoznak, és december elején zárul a megnyújtott őszi szezon. A tavaszi bajnokik február 25-én kezdődnek, az utolsó forduló időpontja május 12. lesz.
A csapat természetesen közben napi két edzéssel készül az új évadra.
„A héten több futballistát is tesztel a szakmai stáb. Alacsonyabb osztályból érkezett magyarok és külföldiek szerepelnek a próbajátékosok között. Neveket egyelőre nem szeretnék említeni, de a hét végéig több új labdarúgó érkezését is bejelenthetjük. Az a célunk, hogy annyi új futballistát szerződtessünk, ahányan távoznak a klubtól" – folytatta Illés János.
Az már korábban eldőlt, hogy Grúz Tamás, Kovács Zoltán, Oláh Lóránt, Milinte Árpád és André Cabete Portulez is távozik. Lejárt a szerződése Strublics Józsefnek, valamint a védő Zahorecz Krisztiánnak is, de a védővel még egyeztetnek az esetleges folytatásról.
Illés János elismerte, hogy szívesen látnák Kaposváron az Újpestről távozó Rajczi Pétert, de jelenleg nem tárgyalnak vele.