Az NB III. Közép csoportjában szereplő Vecsési FC ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését együttesünk. Az időjárási körülmények miatt a Cseri úton fogadjuk a Pest megyeieket.

Március harmadikán, a Dunaharaszti-MTK ellen kezdi meg szereplését csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi szezonjában. A rajtig még egy edzőmérkőzésen lépnek pályára labdarúgóink a Közép csoport sereghajtója, a Vecsési FC ellen, szombaton 16 órakor.
A Pest megyeiek nem szerepelnek jól a bajnokságukban, az eddigi tizenhat mérkőzésükből csupán egyet nyertek meg, s négyszer játszottak döntetlent, de így is csak öt pontra vannak a bennmaradást érő tizenharmadik helytől.
A bajnoki főpróbán Nagy Krisztián, Hadaró Valentin és Borsi Bence sem léphet pályára sérülés miatt. Hadaró Valentin a jövő héten már elkezdheti az edzéseket, azonban Nagy Krisztiánra négy, míg Borsi Bencére hat hét kihagyás vár. Utóbbi ujjtörést szenvedett, így a fiatal Bonnyai Márk helyettesíti őt a kapuban.
Jó hír viszont, hogy Rajczi Péter már elkezdte az edzéseket, s minden valószínűség szerint egészséges állapotban várja a március harmadikai rajtot.