Egy korsó hideg sör, ingyenes belépés, egy dedikált Rákóczi-poszter és remek hangulat – ezekkel várják az új és a régi szurkolókat is a White Wolves ultracsoport tagjai együttesünk következő hazai bajnoki mérkőzésére.

Nem csak néz a meccset, hanem szurkolj is a csapatnak! – ezzel a felhívással várnak minden új és régi szurkolót a vasárnap 17 órakor kezdődő Tiszakécske elleni bajnoki mérkőzésre a White Wolves ultracsoport tagjai. A jó hangulat mellett a Fehér Farkasok egy ingyenes belépővel, egy korsó hideg sörrel és egy dedikált Rákóczi-poszterrel is megajándékoznak mindenkit, aki szurkol majd a Rákóczi-sikeréért a Tiszakécske elleni bajnokin. A White Wolves tagjai vasárnap 16.30 órára várják az érdeklődőket a Rákóczi-stadion főépületétől balra található pénztárnál (az álló szektornál).
A bajnokságból már csak öt forduló van hátra, a Rákóczi pedig – újoncként – kiemelkedően teljesít, hiszen a harmadik helyet foglalja el, s van esélye a feljutásra. A szurkolók is érzik a következő mérkőzések fontosságát, ezért is várnak mindenkit a stadionba. A White Wolves tagjai a napokban felveszik a kosárlabda és a röplabda csapatok szurkolóival is a kapcsolatot, hogy vasárnap minél több torokból zengjen a Hajrá Rákóczi!