A 24. forduló nyitómérkőzésén a Kaposvár a Debrecen otthonába látogat, így a Rákóczi csatára, Oláh Lóránt visszatér egykori csapatához, ahonnan a télen felemás érzésekkel távozott. A Rákóczi csatára gólveszélyes és jó játékot vár magától – írja az nb1.hu.

 – Más lesz ez a meccs, mint a többi?
– Nem lehet ugyanolyan, mivel egy csomó barátom szerepel a Debrecenben, akikkel együtt játszottunk. Abban a környezetben voltam másfél évig, így biztosan különlegesebb lesz ez a meccs, mint a többi.

– Van benned bizonyítási vágy?
– Minden meccsen van bennem. Mindig jól akarok játszani, azt gondolom, ez így normális. De, ha most, mondjuk Poleksicsnek gólt szereznék, akkor az más érzés lenne, mint egy másik kapusnak, mivel ő jó barátom. De ha a debreceni mellőzésemre célzol, akkor nem hiszem, hogy az dominálna bennem.

– Sikerült visszarázódni a kaposvári "gépezetbe"?
– A támadójátéka teljesen más lett a Kaposvárnak, főként a védelme maradt stabil, a hátvédsorban szinte ugyanazok játszanak, mint előtte. De elöl még keressük a megfelelő játékot. Lement nyolc meccs, érezzük, hogy még nem vagyunk az igaziak.

– A csatártársaid még nem kész játékosok – ha csak Culumot, vagy Godslove-ot vesszük -, mennyire kell őket segítened?
– Próbálom őket segíteni. Azt gondolom, hogy nekik még elsősorban taktikailag kell sokat érniük, a technikai alapképességeik rendben vannak.

– A jövődről lehet valamit tudni?
– Azért jöttem vissza Kaposvárra, hogy újra felépítsem magam. Azt akarom, hogy újra gólveszélyes legyek, akárcsak régen. Ha ebben sikerül előrelépnem, akkor elgondolkodom rajta, hogy tovább igazolok. De mondom, elsősorban újra gólveszélyes és jó játékot várok magamtól.

– Akár már a nyáron távozhatsz?
– Minden előfordulhat, nem lehet semmit sem biztosan mondani.

nb1.hu