Sok helyzetet kihagytunk, így csak egy pontot szereztünk az MTK Budapest II. ellen, az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 25. fordulójában.

Két győzelemmel a hátunk mögött vártuk az MTK Budapest második csapata elleni mérkőzést, melyet szerettük volna tovább folytatni ezt a sorozatot. A találkozó első percei remek iramban teltek, hiszen mind a két csapat támadó felfogásban lépett pályára. Az irányítást sikerült gyorsan megszereznünk, ami kisebb helyzetekben is megmutatkozott, de annyira szervezetten, mélyen védekeztek a vendégek, hogy egy-egy átlövés okozott csak nagyobb veszélyt a kapujukra. Viszont komoly helyzet nélkül is szinte egy szempillantás alatt véget ért az első játékrész.
A második félidőre változtatott Székely Tibor: Mayer Milán helyére érkezett Szederkényi Ádám, aki szinte azonnal ziccerbe került, de nem tudta elgurítani a labdát Balázs József lábai között. A következő lehetőség bár a fővárosiak előtt adódott, viszont Horváth Fábián nagy bravúrt bemutatva, lábbal védte Hegedűs Tamás lapos lövését. Ebből gyorsan megiramodtunk, a bal szélen Babinszky Bence tört be a tizenhatoson belülre, majd centerezett, ahol Hampuk Ádám öt méterről lőtt a kapu bal oldalába (1–0). A folytatásban is érvényesült az akaratunk a pályán, viszont nem tudtuk lezárni a mérkőzést, hiába alakítunk ki erre több lehetőséget is. Ezt a fővárosiak a hajrába lépve kihasználták, ugyanis egy védelmi megingásból Herczeg Botond kapott egy remek kiugratást, majd pontosan lőtt a jobb alsóba (1–1). Az utolsó tíz percben hiába tettünk meg mindent a győzelemért, vagy kétszer is gólvonalról tudtak menteni a vendégek, így csak egy pontot szereztünk az MTK II. ellen, akárcsak ősszel, amikor szintén akadt okunk a bosszankodásra.

Székely Tibor: – Szeretném hangsúlyozni azt, amit már többször is elmondtam, még nem vagyunk kész csapat, de azon dolgozunk, hogy az legyünk, de ehhez idő kell. Sokat fejlődtünk, sokat léptünk előre, természetesen, hogy egy ilyen sorozatban elfáradunk és hibákat vétünk. Most ez abban mutatkozott meg, hogy hiányoztak az utolsó passzok. Van hiányérzetem, mert nem nyertük meg a mérkőzést, de abban az útba, amin jártunk, ez bele kell, hogy férjen. A jó iramú mérkőzést tudtunk játszani, egy jó csapat ellen, amely láthatóan készült ránk, emiatt egy kicsit változtattunk a játékunkon. Gyorsítottunk, több helyzetet is kidolgoztunk, a jövőben azon leszünk, hogy ezekkel a lehetőségekkel lezárjuk a mérkőzést.

Kanta József: – Igazságos eredmény született. Az első félidőben a védekezéssel elégedett voltam, viszont a támadójátékkal nem. Nem tudtunk kibontakozni és lehetőségeket kialakítani, pedig volt pár olyan szituáció, melyeket jobban kijátszva eljuthattunk volna helyzetig. A második félidőben mutatott játékunk már tetszett. Érdekes volt, hogy kihagytunk egy ziccert, majd a kontrából gólt kaptunk. Ezt követően kezdtünk el úgy futballozni, ahogy azt addig is elvártam volna. Domináltunk, egyenlítettünk, majd az utolsó negyed órára egy igen élvezetes mérkőzés alakult ki, melyet mind a két csapat meg akart nyerni. A Kaposvárnak bár több nagy helyzete volt, de összességében rászolgáltunk az egy pontra, ami egy hatalmas eredmény a fiatal csapatunk számára, hiszen egy erős ellenfél otthonában szereztük.

Kaposvári Rákóczi FC–MTK Budapest II. 1–1 (0–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 340 néző. V.: Maml Z. (Keszthelyi T., Blum D.).
Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Heil, Gál M., Harsányi D. – Ekker, Horváth B., Pintér M. (Bíró D., a 85. percben), Mayer M. (Szederkényi, a szünetben), Pusztai – Hampuk, Babinszky (N. Mazzonetto, a 92. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.
MTK Budapest II.: Balázs J. – Molnár K., Béres, Csányi, Kwadwo – Antal D., Hegedűs T. (Stumpf, a 61. percben) – Anokye, Herczeg, Földi – Ebot (Kenesei, a 61. percben). Vezetőedző: Kanta József.
Gólszerzők: Hampuk (az 55. percben), illetve Herczeg (a 79. percben).