Az élen álló Credobus Mosonmagyaróvári TE vendégeként zárja az esztendőt együttesünk. Az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi fordulójából előrehozott összecsapás vasárnap 13 órakor kerül megrendezésre a Wittmann Antal Parkban.

 

Nehéz mérkőzéssel zárja az évet csapatunk, hiszen az otthon még veretlen Mosonmagyaróvári TE otthonában szerepelnek majd labdarúgóink. A kisalföldiek sorozata tiszteletre méltó, azonban egyszer minden sorozat véget ért. Labdarúgóink pedig gőzerővel dolgoznak azon, hogy a gárdonyi győzelmet még egy szép siker kövesse.

– Nem az ellenfél eredményeiből indulunk ki – hangsúlyozta Nagy Tamás, csapatunk vezetőedzője. – Azt kértem a játékosoktól, hogy tartsák meg a céljainkat, nem engedjenek ki, hiába van vége a félszezonnak. Az előrehozott meccseken sokszor már a szünetet várják a játékosok, ezért is kértem, hogy végig koncentráljanak a győzelemért, és ha kell, akkor még több energiát mozgassanak meg ennek érdekében. Úgy gondolom, hogy mentális kérdéseken dől el a vasárnapi mérkőzés. Mindent megteszünk azért, hogy sikeres meccsel zárjuk az évet, aminek köszönhetően egy sokkal nyugodtabb felkészülés várna ránk jövőre.

Csapatunk az előző fordulóban gólgazdag meccsen szerezte meg az első idegenbeli győzelmét a Gárdony otthonában, ami hitet adhat a következő bajnokira.

– A héten felszabadultságot és fásultságot is láttam az arcokon – tette hozzá Nagy Tamás. – Sajnos sokkal többen nem lettünk az előző mérkőzéshez képest, hiszen Szederkényi Ádámnak megsérült a térde és Czuczi Péterrel sem térhetett vissza. Borbély Ákos és Bíró Dominik eltiltása viszont letelt. Szűkösen vagyunk, főként posztokon, de bízom abban, hogy a srácok mozgósítanak minden plusz erőt és meg akarják majd mutatni, hogy nincs különbség a két csapat között. A különbséget egy konokabb játékkal kell eltüntetni, mindent jobban kell majd akarnunk, mint az ellenfél, csak így lehet esélyünk.