Novemberben elkezdődik a magyar futballtavasz#!# ebben a hónapban két, a jövő évről előrehozott bajnoki vár még az NB I-es csapatokra. A Rákóczi az elmúlt hetekben egyre jobb formát mutató Ferencváros otthonába látogat. A vasárnapi találkozón pontokat szeretnének a kaposváriak.

A héten már elkönyvelhetett egy szép sikert a csapat#!# a Pécs elleni győzelemmel sikerült soportelsőként továbbjutni a Ligakupa legjobb nyolc együttese közé. A fiúk ezután már a Ferencváros elleni idegenbeli bajnoki találkozóra készültek. 
– A Ferencvárost saját stadionjában megverni nem sok csapatnak sikerül, mi viszont most erre vágyunk – mondta Sisa Tibor vezetőedző. – Úgy készülünk, hogy pontokat kellene szereznünk az Üllői úton. Nem lesz egyzerű, mert a Ferencváros jó szériában van. Bízom benne, hogy a srácok is nagyon akarják majd a sikert, és talán úgy állnak majd a csillagok is, hogy győzelemmel térünk haza a főárosból.
A klubvezetés már korábban megfogalmazta, mit vár a csapattól az év utolsó meccsein.
– A lényeg az, hogy a hátralévő egy hónapra nyugalmat, rendet, fegyelmet teremtsünk, és eredményes játékot – mondta még a múlt héten a Rákóczi ügyvezető elnöke, Illés János. A Ligakupában mindez összejött, most viszont a legfontosabb fronton, a bajnokságban kellene az elmúlt hetekhez képest eredményesebben teljesíteni. 
Szerettük volna megkérdezni a Rákóczi egykori játékosát, Maróti Bélát arról, hogy mit vár a mérkőzéstől. A Ferencváros kommunikációs munkatársai azonban előzetes írásbeli engedélykéréshez és utólagos jóváhagyáshoz kötötték azt a pár mondatot, amit a Fradi játékostól hallhattunk volna…

A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozóról online közvetítésben számol be a kapos.hu és a sonline.hu internetes hírportál.