Az első tavaszi fordulóból elhalasztott Dunaharaszti MTK elleni bajnoki találkozó helyett edzőmérkőzést vívott együttesünk a Szentlőrinc SE gárdájával. Csapatunk Sóron Tibor és Ivancsics Gellért találataival nyerte meg a felkészülési találkozót.

Remek iramban kezdődött a mérkőzés, melynek ötödik percében szerezte meg a vezetést csapatunk. Nagy János beadását Sóron Tibor fejelte a kapuba. Pár perccel később Szakály Attila került nagy helyzetbe, de célt tévesztett, míg a másik oldalon Vajda Roland próbálkozását védte Slakta Balázs. Ivancsics Gellért sarokrúgását követően jegyezhettük fel csapatunk újabb lehetőségét, de Hadaró Valentin csúsztatása kevéssel elkerülte a kaput, akárcsak Ivancsics Gellért, Kollega Krisztián és Nagy János lövése is. Egy remek kiugratást követően Sóron Tibor azonban megszerezte csapatunk újabb találatát. Házi gólkirályunk remekül lépett ki a leshatárról, a kifutó Paceka Norbert elvétette a labdát, így támadónk könnyedén növelte tovább az előnyünket. A félidőt pedig Vajda Roland (akit csapatunk adott kölcsön Szentlőrincre) két lövése zárta, Slakta Balázs mindkétszer védeni tudott.
A második játérész Dudás Dániel szabadrúgásával indult, amit Slakta Balázs hárított. A folytatásban együttesünk alakított ki több helyzetet. Rajczi Péter, Sóron Tibor, Ivancsics Gellért lövése és Hadaró Valentin ollózó mozdulata is kis híján gólt ért. A másik oldalon pedig Hampuk Ádám találta el a kapufát. A 78. percben jött az újabb találat#!# ezúttal is Nagy János nevéhez fűződik a gólpassz, aki most Ivancsics Gellértet szolgálta ki. A hátralévő percekben tovább növelhettük volna az előnyünket, de Paceka Norbert több jó védést is bemutatott, igaz új kapusunknak, Gábor Péternek is résen kellett lennie Virág Szilárd átlövésénél.
Waltner Róbert#!# Elégedett voltam, de több hibát is felfedeztem, amelyeket ki kell javítanunk a bajnoki rajtig. Bizakodó vagyok, remélem az edzőmérkőzésen látott jó formát átmentjük a tétmérkőzésekre. Az új igazolásunk, Gábor Péter jó benyomást keltett az elmúlt pár napban, s ezen a találkozón is. 
Turi Zsolt#!# Hajtós, jó mérkőzés játszottunk, melyen mindkét csapatnak voltak lehetőségei a gólszerzésre. A Kaposvárnak több, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Örültem, hogy elmaradt az első tavaszi forduló, mert rengeteg sérültünk volt az elmúlt időszakban. Ebből kifolyólag egyszer sem tudtunk abban az összeállításban felállni, amit elterveztem. Annyi előnye azért volt, hogy több játékost, több poszton is ki tudtam próbálni.
Kaposvári Rákóczi FC–Szentlőrinc SE 3–0 (2–0)
Kaposvár, Cseri úti műfüves pálya, 60 néző. V.#!# Barna G. (Perák A., Kiss B.).
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta (Gábor, 71. p.) – Nagy J., Lakatos G. (Szabó A., 80. p.), Fodor M., Hadaró – Szakály A. (Böjte, 74. p.), Ur, (Godzsajev, 74. p.) – Sóron (Laczkó, 80. p.), Ivancsics (Fonyódi, 80. p.), Kollega K. (Sárközi, 67. p.), Rajczi (Andorka 60. p.). Edző#!# Waltner Róbert.
Szentlőrinc SE#!# Paceka – Nagy R., Dudás D., Keresztes B., Fenyvesi – Hampuk, Temesvári, Mayer M. –Vajda R., Pergel, Tihanyi. Csere#!# Iványi, Tóth A., Kiss M., Virág, Aszalós, Nidermayer. Vezetőedző#!# Turi Zsolt.
Gólszerzők#!# Sóron (5., és a 37. p.), Ivancsics (78. p.).