Vége a felkészülési időszaknak, a hétvégén megkezdi NB II-es szereplését a Rákóczi futballcsapata. A Rajczi Péterrel megerősödött zöld-fehér alakulat a győzelem reményében lép pályára a szombaton 19 órakor kezdődő találkozón.

A Márton Gábor vezette új szakmai stáb július elsején állt munkába, és hazai környezetben készült fel az őszi szezonra. A játékoskeret kicserélődött a nyáron#!# a hazai kulcsemberek mellett az összes idegenlégiós távozott, a helyüket fiatal tehetségek tölthetik majd be a pályán.
– Egy építkezéshez hasonlítva a történetet, az alapoknál sem tartunk a játékosvándorlás miatt – összegezte a felkészülés tapasztalatait a vezetőedző. – Szeretnénk még igazolni, szinte mindenhol szükségünk lenne rá, kész játékosokban gondolkodunk, akik tudnának segíteni. Sok a fiatalunk, de nagy részük még felnőtt mérkőzést sem játszott, nem hogy NB II-es meccset.
A Rákóczi a Csákvár ellen kezdi meg a szereplésé hazai pályán, majd a Sopron elleni idegenbeli és a Mezőkövesd elleni itthoni rangadó következik a sorban.
– A habitusomból fakad, hogy csak a győzelmekkel vagyok elégedett – folytatta Márton Gábor. – Teljesen mindegy, mi történt eddig, győzni szeretnénk. Ha a srácok meg merik csinálni, amit kérünk és amit tudnak, és ha ez remek csapatmunkával párosul, nem lehetetlen a hétvégi győzelem. Erre törekszünk, meglátjuk, mi lesz belőle.

A Rákóczi-Csákvár találkozó szombaton 19 órakor kezdődik a stadionban. A Kapos Televízióban hétfőn este fél 9-től láthatják felvételről a mérkőzést.