Bal oldali védővel erősödött a keret, ugyanis Böndi Ádám újra Kaposváron futballozik.

Böndi Ádám karrierje Nagyatádról indult, majd a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián folytatódott. A védő három kaposvári év után az Újpesti TE korosztályos csapataiban folytatta pályafutását. Ezt követően az Újpest FC játékosa lett, ahol stabil, meghatározó tagjává vált a lila-fehérek második csapatának, amely előbb a megye egyben, majd az NB III.-ban volt érdekelt.

– Egy Bozsik-torna után kerestek meg a kaposvári akadémiától, s elfogadtam az ajánlatukat, ezt követően pedig úgy döntöttem, hogy Újpestre igazolok – emlékezett vissza karrierje kezdeti időszakára Böndi Ádám. – Először az UTE-ban játszottam, majd áthívtak az Újpest FC-be. Ott játszottam először bal oldali védőt. Szerettem volna profi szerződést kötni, így Szlovákiába igazoltam, majd ezután jött a komáromi időszak.

A jelenleg 21 éves Böndi Ádám a tavaszt a Boszik Péter irányította, ugyancsak NB III. Nyugati csoportjában szereplő Komáromban töltötte, ahol 11 alkalommal kezdőként, míg hatszor csereként lépett pályára a tavaszi szezon során, s egy gól is fűződik a nevéhez.

– Már korábban, a nyári átigazolási időszakban is szóba került, hogy Rákóczihoz igazolok, de csak most jött el erre az idő – fogalmazott Böndi Ádám. – Már akkor is szimpatikus volt a csapat, s tudtam, hogy mi vár itt rám, hiszen játszottam korábban Kaposváron. Az egyéni célom a következő időszakra, hogy a legjobbat tudjam nyújtani, mivel szeretnék a következő szezonban is itt futballozni.