A sáros, rendkívül mély egyetemi pálya helyett a stadion mögötti edzőpályán fogadta a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapata a másodosztályú Veszprémet felkészülési mérkőzésen. A találkozót Balázs Benjámin második félideji fejesgólja döntötte el.

A zöld-fehérek kezdőcsapatában kapott helyet a Debreceni VSC-től kölcsönben érkező Korhut Mihály, az előttünk álló tavaszi szezonban a Rákócziban futballozó Andre Portulez és a tesztelésen lévő Miroslav Guzmics is. A vendégek ugyan néhány kemény belépővel indították a mérkőzést, ám a félidő közepétől fölénybe került a Rákóczi, amit Farkas Zoltán szabadrúgásból elért felső kapufája is jelez.

A második félidőben aztán már több komoly helyzetet is kidolgoztak a hazaiak, és a 66. percben Korhut bal oldali beadása után Balázs Benjámin közelről a kapu bal oldalába fejelt. Több gól ugyan nem született, de a mérkőzés összképe alapján a Rákóczi így is biztosnak mondható győzelmet könyvelhetett el.
Kaposvári Rákóczi FC–Veszprém FC 1–0 (0–0) 
Rákóczi stadion, edzőpálya, 150 néző. V.#!# Nagy A. 
Rákóczi FC#!# Milinte – Okuka (Vadas), Grúz (Kardos), Zahorecz (Major), Gujic (Szolomájer) – Balázs B., Hegedűs (Horváth T.), Portulez (Kovács O.), Korhut – Farkas Z. (Berdó) – Guzmics. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerző#!# Balázs B. (66. p.)