Ezúton szeretnénk megköszönni türelmüket, közreműködésüket az új jegyvásárlási és regisztrálási folyamatban. A vasárnapi, Budapest Honvéd elleni mérkőzésen is szükség lesz a regisztrációra, ezért kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint minél előbb vásárolja meg belépőjét.

Az 1-es pénztár (a Renault szalon mellett) pénteken és szombaton 13 órától 17 óráig lesz nyitva. Vasárnap a kezdés előtt két órával nyitnak a pénztárak.
A jegyvásárlás során emiatt meg kell adni a szurkoló nevét, születési helyét és születési idejét is (de más adatot nem). A jegyvásárlás során a jegyértékesítésért felelős személyek jogosultak a vásárló személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Kérjük, hogy jegyvásárláskor hozzanak magukkal igazolványt, személyazonosításra alkalmas okmányokat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, tizennégy éves kor alatt#!# diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat).
Amennyiben egy családtagnak, vagy barátnak szándékoznak jegyet váltani, kérjük, hogy diktálják be a pénztárosnak a jegy tulajdonosának nevét, születési helyét és születési idejét.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben valószerűtlen adat kerül bediktálásra akkor a jegyértékesítő megkérheti a jegyvásárlót az igazolvány felmutatására.

Bérleteseink figyelmébe!
Szeretnénk felhívni bérletettel rendelkező szurkolóink figyelmét, hogy meglévő bérletüket cserélni fogjuk (akinél ez még nem történt meg.).
  
A cserére lehetőség lesz a mérkőzést megelőzően pénteken és szombaton 13 és 17 óra között az 1-es pénztárnál (a Renault szalon mellett), valamint a Honvéd-meccset követően az 1-es és az 5-ös (Hársfa utca, a C-szektornál) pénztáraknál.