Szurkolói ankéttal készült a bajnoki folytatásra a Kaposvári Rákóczi FC. A klubvezetés kötetlen beszélgetésre várta ma délután a Baráti Kör tagjait, akik a csapat edzését is testközelből figyelhették. Emellett pedig az új vezetőedzővel, valamint a friss igazolásokkal is megismerkedhettek közelebbről.

Nézőkből sem volt hiány csapatunk ma délutáni edzésén. A Kaposvári Rákóczi Baráti Köre, a klubbal együttműködve, szurkolói ankétot szervezett, és elsőként az Artner Tamás vezette tréninget tekinthették meg. A több mint másfél órás gyakorlás után következhetett egy kis kötetlen beszélgetés a Sport Panzióban#!# az érdeklődőknek előbb az öt új játékos, a két kapus Slakta Balázs és Gőcze Gergő, a két középpályás Ivancsics Gellért és Szakály Attila, valamint a támadó, Mayer Milán mutatkozott be. Rajtuk kívül az újonnan megválasztott csapatkapitány, Ludánszki Bence vett részt a találkozón.
– Régi vágyam volt egy ankét megszervezése, ez még szurkolói időszakomból eredeztető – mondta Herczeg Erik, a Kaposvári Rákóczi FC elnöke. – Akkoriban a csapat távol volt a szurkolóktól, ezt most szeretnénk elkerülni. A baráti körrel remek a viszonyunk, többször szerveztünk már közös programot, ezúttal is sokat segítettek nekünk. Fontosnak tartom, hogy a drukkerek le tudjanak ülni az edzővel, a játékosokkal, főleg az újakkal, és választ kapjanak a kérdéseikre. A kritikát is meg lehet fogalmazni, hiszen az építő kritikára nekünk is szükségünk van. A keretben jelenleg tizenegy kaposvári kötődésű játékos van; arra törekszünk, hogy minél többen legyenek, de ehhez idő kell.
Herceg Erik a stadionnal kapcsolatosan elmondta, hogy jelenleg belső munkálatok zajlanak, de nemsokára kívülről is látható jelei lesznek a felújításnak. A munka ideje alatt a csapat a hazai mérkőzéseit a Cseri úton játssza – így a szombati, Sárvár elleni szezonnyitót is.
– Szerettük volna testközelből látni a csapatot, az új játékosokat, kíváncsiak voltunk az érkezőkre és távozókra, valamit arra, hogy mennyire sikerült a felkészülés – fogalmazott Simon János, a Kaposvári Rákóczi Baráti Körének elnöke. – A klub egyből mellénk állt, nagyszerű az együttműködésünk, bizalommal fordulhatunk egymás felé. Nagyon bízunk a jó tavaszi rajtban!
Friss hír, hogy a korábban szabadlistára tett kapus, Somodi Bence jelenleg az NB III. Keleti csoportjának listavezetőjénél, a Kazincbarcikánál szerepel próbajátékon.