A téli átigazolási időszak utolsó órájában kötött szerződést klubunkkal Ekker Milán. A 23 éves támadó a csoportrivális FC Nagykanizsától érkezett.

 

Izgalmasan teltek az átigazolási időszak utolsó órái is csapatunknál, hiszen csak ekkor vált biztossá, hogy zöld-fehérbe öltözik az FC Nagykanizsa egyik leggólerősebb játékosa, Ekker Milán.

– Nagyjából egy hónapja merült fel az először, hogy Kaposvárra szerződöm, de csak az utolsó pillanatban tudott megegyezni a két klub, így bőven akadt izgalom az átigazolásom kapcsán – fogalmazott Ekker Milán. – A Rákóczit egy remek csapatnak tartom, tele jó játékossal, remélem, hogy ez tavasszal a tabellán elfoglalt helyezésen is megmutatkozik. Jók a körülmények a csapatnál, a város is tetszik, úgy érzem, hogy könnyen beilleszkedem majd. A vezetőedzővel, Nagy Tamással korábban már dolgoztam együtt, nagyon jó edzőnek tartom és várom már a közös munkát. Az egyéni célom, hogy minél több gólt szerezzek, és ezzel segítsem minél jobb helyre a Rákóczit.

A jelenleg 23 éves csatár Zalaegerszegen kezdte pályafutását, ahol végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban, majd 18 évesen már több alkalommal követelt magának helyet az akkor NB II.-ben szereplő felnőtt csapatban, s az utánpótlás-válogatottban is bemutatkozhatott. A 2016/2017-es szezonban az első gólját is megszerezte a másodosztályban, majd a következő évadban még több lehetőséget kapott. 2019-ben hagyta el nevelőegyüttesét, s csatlakozott a megyei rivális FC Nagykanizsa együtteséhez. A dél-zalaiaknál a legsikeresebb szezonja az előző volt, melyben 14 gólt szerzett a harmadosztály Nyugati csoportjában.