Megismételte 2009-es nagy sikerét, és ismét országos diákolimpiai bajnoki címet szerzett a kaposvári Építő- és Faipari Szakképző iskola VI. korcsoportos teremlabdarúgó csapata. Major Gábor tanítványai – akiknek többsége a Rákóczi utánpótlásának tagja – a békéscsabai fináléban hódították el az aranyérmet.

A fiúk vereséggel kezdték a csoportkört, aztán lendületbe jöttek, és meg sem álltak az első helyig. Az együttes az elődöntőben 0-1-ről fordítva nyert 2-1-re a Szombathely ellen, a döntőben pedig imponáló fölénnyel, 5-0 arányban bizonyult jobbnak a tiszalökieknél.

A torna legjobb játékosának az Építőipari labdarúgóját, Iván Dánielt választották meg. A kaposvári középiskola fiataljai 2009-ben, hazai környezetben, a városi sportcsarnokban nyertek legutóbb diákolimpiai bajnoki címet. A nagy sikerű tornán húsz együttes vett részt, és a somogyiak akkor mind a hét mérkőzésüket megnyerték. Akkor a torna legjobbjának Kulcsár Kornélt választották, aki ezúttal sérülés miatt nem tarthatott társaival, így még értékesebb ez a mostani győzelem.

Az Építőiari, Faipari Szakképző Iskola és Kollégium Futsal Diákolimpia Bajnokcsapata#!#
Álló sor#!# Babos Csaba (edző), Major Gábor (vezetőedző), Czonev Márk, Iván Dániel, Vadas Zalán, Kirchner Krisztián, Takács Krisztián (edző), Gémesi Csaba (vezető)
Guggoló sor#!# Veriga István, Garai Krisztián, Bakos Dániel, Rittinger Szabolcs, Gantumur Batdelgereh, Rusák Edvárd