Megállította a Rákóczi a pécsieket a Liga Kupában. A sorozat negyedik fordulójában csapatunk 0-1-ről fordítva nyert 2-1-re a három játéknap után veretlen és gólt sem kapó baranyaiak ellen.

Az első félidő nem hozott gólt, a két együttes csak a helyzetekig jutott el. Mindkét szakvezető a fiataloknak szavazott bizalmat, akik megpróbáltak élni a lehetőséggel. A 19. percben Thiam lőhetett szabadrúgást 24 méterről, de a sorfalon megpattant a labda. Két perccel később Böjte adta be balról a labdát, Haruna pedig 15 méterről a kapu mellé emelt. A játékrész hajrájában Albert szerzett labdát, majd kétszer is lőtt#!# az elsőt Dibusz védte, a kipattanó utáni próbálkozás pedig fölé szállt.
A második félidőben már gólokat is láthatott a közönség. A 61. percben Pölöskei szerzett labdát a kaposváriak térfelén, a hazai védelem hibázott, Pölöskei pedig egy lövőcsel után a kapuba passzolt. 0-1. A 64. percben egyenlített a Rákóczi. Thiam passza után Dominic lőtt öt méterről a jobb alsó sarokba. 1-1. A 78. percben már a Rákóczinál volt az előny#!# Haruna adott jó labdát a horvát Dominicnak, aki a bal alsó sarokba lőtt Dibusz mellett. 2-1.
A látottak alapján megérdemelten tartotta itthon csapatunk a három pontot. 
Kaposvári Rákóczi FC–PMFC-Matias 2-1 (0-0)
Kaposvár, 200 néző. V.#!# Berke
Rákóczi FC#!# Posza – Pavlovic, Földes, Petrache, Jánvári – Albert, Coroian, Böjte, Thiam (Balázs B., 75.) – Dominic, Haruna. Vezetőedző#!# Prukner László
PMFC-Matias#!# Dibusz – Fodor (Nagy J., 46.), Havas, Balogh, Deutsch – Mohl, Jocic (Gaál, 75.), – Kővári, Wittrédi (Pölöskey, 59.), Rácz – Városi. Vezetőedző#!# Lőrincz Emil
Gólszerzők#!# Dominic (64., 78.), illetve Pölöskey (61.)
Sárga lap#!# Jánvári (12.), Böjte (54.), illetve Deutsch (63.), Rácz (85.)
A H csoport másik mérkőzésén a Siófok 3–1-re legyőzte a ZTE-t.

A csoport állása#!# 1. Pécs 9, 2. Rákóczi 9, 3. Siófok 6, 4. ZTE 0 pont