A horvát másodosztályú Cibalia Vinkovci ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen a Kaposvári Rákóczi. A mieink a második félidőben Nagy Krisztián góljával vezetést szereztek, de a hajrában egyenlíteni tudott a Cibalia.

Az első félidő nagy meleget, kevés játékot és egy-egy kapufát hozott. A fordulást követően valamelyest csökkent a hőség és megélénkült a mérkőzés. Egy szöglet után Puljic sarkazását a gólvonalról rúgta ki Kiss, a másik oldalon pedig hasonló helyzetben Albert fejesét vágták ki a védők. Fokozatosan javult a Rákóczi játéka, s kezdte átvenni a mérkőzés irányítását. A 65. percben Fejős baloldali beadására Nagy Krisztián egyedül érkezett középen, és 11 méterről a jobb alsóba passzolt (1–0). Sajnos, nem sikerült megtartani az előny. A 88. percben Puljic cselezte be magát a jobb oldalról indulva középre, majd a kapu bal sarkába lőtt (1–1).   
Kaposvári Rákóczi FC – NHK Cibalia Vinkovci 1–1 (0–0)
Rákóczi Stadion, 100 néző. V.#!# Kiss N.
Rákóczi FC#!# Somodi (Rusák, 46.) – Földes, Kovács O. (Kovács T., 46.), Lakatos, Kiss M. – Hampuk (Házi, 46.), Bartyik (Zsdrál, 61. p.) – Karacs, Albert, Dominic (Nagy K., 46.) – Fejős. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Gólszerzők#!# Nagy K. (65.), illetve Puljic (88.)
Márton Gábor#!# – Nem az eredmény számít, de a rutintalanságunk miatt kaptunk gólt. A Cibalia egy nagyon erőszakos csapat, nálunk meg 18 éves fiatalok játszanak, de egyelőre ez a Kaposvári Rákóczi. Vannak még hiányosságok, de voltak biztató dogok, főleg az, hogy a fiatalok felvették a ritmust. Bízom benne, hogy fogunk tudni erősíteni. Az, hogy kevesen vagyunk, az nem a csapat sara. Lelke rajta, aki ezt csinálja velünk.