Nyolcadik felkészülési mérkőzésén gól nélküli döntetlent ért el a Rákóczi Sibenikben. Ezzel a találkozóval ért véget csapatunk horvátországi edzőtáborozása.

Horvátországban edzőtáborozó eegyüttesünk a horvát második vonalban jelenleg a nyolcadik helyen álló, az előző szezonban a feljutást osztályozón elbukó HNK Sibenik csapata ellen lépett pályára. Akárcsak a többi horvát együttes elleni felkészülési mérkőzés, ez is hajtós, küzdős összecsapást hozott.

Csapatunk a második félidőben játékban az ellenfél fölé nőtt, de három óriási helyzetet is elpuskáztunk, valamit egy jogosnak vélt büntetőt sem ítéltek meg a javunkra.
A Rákóczinak ez volt az utolsó edzőmérkőzése a horvátországi edzőtábor során. A mérlegünk egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség.

HNK Sibenik–Kaposvári Rákóczi FC  0–0
Sibenik.
Rákóczi FC I. félidő#!# Slakta – Lakatos G., Ludánszki, Vadas – Nagy J., Szakály A., Pintér A., Ivancsics, Kollega K. –Mayer, Hujber. II. félidő#!# Slakta – Szabó A., Vadas, Márton – Nagy J. (Hampuk, 70. p.), Szakály A. (Fonyódi, 75.p .), Pintér A. (Zsivoczky, 70. p.), Müllerlei – Jovánczai Kertész, Kollega.Vezetőedző#!# Artner Tamás