Sopronban edzőtáborozik a héten a Kaposvári Rákóczi. A csapat a város legnagyobb szállodájában a Hotel Sziesztában vendégeskedik, kihasználva annak remek adottságait. Mai hír még, hogy Zsók József váratlanul bejelentette, hogy nem fogadja el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, és Pakson kívánja folytatni pályafutását.

Ma délelőtt kelt útra a Rákóczi Sopronba, ahol a Lővérek egyik legszebb pontján, az öthektáros őspark közepén álló Hotel Szieszta lesz öt napon keresztül a játékosok otthona. Az edzőtábor célja, hogy összekovácsolódjon a csapat, és Prukner László is megismerhesse a keretnek azt a felét, akikkel még nem dolgozott együtt. Az edzésprogramban főleg erdei futások szerepelnek majd, emellett kipróbálják a hotel kitűnő fittness és wellness szolgáltatásait is a vasárnapig tartó program során.

Illés János ügyvezető még egy friss hírről tájékoztatta honlapunkat. A lejárt szerződésű két játékos közül Boris Gujic már korábban jelezte távozását, ma pedig kiderült, hogy Zsók József sem marad a Rákóczinál. A védő a délelőtt folyamán váratlanul bejelentette, nem fogadja el a klub ajánlatát, és a jövőben Pakson szeretne játszani.


Hotel Szieszta a Lővérekben