Nem szerzett pontot az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Rákóczi. Csapatunk a dobogóért harcoló Diósgyőr otthonában lépett pályára, és 1-0-ra kaptunk ki. A győztes gólt Elek fejelte az 57. percben. 

A Diósgyőr otthonában nem a Rákóczi számított esélyesnek, a csapat jelenlegi helyzetében azonban leginkább a győzelem volt az elfogadható eredmény. Az első félidő nem hozott túl sok izgalmat, egy-egy próbálkozáson kívül unalmas, eseménytelen játékot láthatott a közönség. A 2. percben Husic lőtt 20 méterről a kaposvári kapu fölé. A 13. percben az egykori kaposvári Gosztonyi tette balról középre a labdát, Futács 8 méterről lőtt, Antal védett. A 40. percben szorult helyzetbe került a Rákóczi, de végül Mbemba nagyszerűen lépett közbe, és felszabadult a kapunk. A 44. percben Kink jó szokásához híven középről, ballal, 22 méterről lőtt, de ezúttal elkerülte a labda a kaput.
Az 57. percben megszerezte a vezetést a Diósgyőr. Gosztonyi jobb oldali szöglete után Elek emelkedett a legmagasabbra, és 5 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 1-0.
A 62. percben Kádár csúsztatta kapura a labdát, Antal kapus hatalmas bravúrral védett. Hét perccel később, Gosztonyi szabadrúgása után Futács elé került a labda, és a támadó középről, 10 méterről, ballal fölé lőtt. A 74. percben Mbemba sokadszor is szabálytalanul állította meg Futácsot, és megkapta második sárga lapját. Villant a piros is, így emberhátrányba kerültünk a hajrára.
Az utolsó percekben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de már nem változott az eredmény.
Diósgyőri VTK – Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)
Diósgyőr, 4000 néző. V.#!# Becséri
DVTK#!# Rados – Vági, Vadász, Kádár, Husic – Elek – Barczi (Bacsa, 46.), Gosztonyi (Kostic, 81.), Nikházi – Batioja (Marjanovic, 88.), Futács. Vezetőedző#!# Tomislav Sivic.
Rákóczi FC#!# Antal – Okuka, Mbemba, Diallo (Bőle, 80.), Lebbihi – Florean (Murai, 61.), Coroian, Balázs, Firtulescu (Bank, 77.), Mulemo – Kink. Vezetőedző#!# Selymes Tibor.
Gólszerző#!# Elek (57.)
Sárga lap#!# Barczi (41.), illetve Okuka (64.), Mulemo (69.), Mbemba (72.), Murai (80.)
Piros lap#!# Mbemba (74.)