Elmaradt mérkőzésekre került sor a héten. Kaposváron fogadtuk a diósgyőriek U19-es és U15-ös fiataljait. A mieinknek sajnos nem úgy sikerült a szezonzáró, ahogy elképzeltük. Az U19 elszenvedte első vereségét. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk az őszi szereplésükért, akik hét pont előnnyel vezetnek a bajnokságban. A szintén remekül szereplő U15-ös gárda egy ponttal gazdagodott, és az ötödik helyről várja a tavaszi folytatást. 

U15 I. osztály
Kaposvári Rákóczi BFLA – Diósgyőri VTK FC 1-1 (1-0)
Kaposvár. V.#!# Schell
Rákóczi BFLA#!# Tóth Á.  –  Vörös, Fazekas, Feledy, Baksai – Kocsis, Szép (Walter, 57.) – Vadász, Balog A.  Kovács V. (Locz, 78.) – Orsós. Vezetőedző#!# Horváth Miklós
Gólszerzők#!# Balog A. (13.), illetve Figeczki (68.)
Horváth Miklós#!# – A szezon egyik legjobb mérkőzését játszottuk egy nagyon erős, masszív ellenféllel szemben. Az elejétől kezdve nagyon motiváltan, harcosan és kőkeményen játszottunk. Sikerült előnyt szereznünk, amit növelhettünk volna, de sajnos két nagy helyzetet is kihagytunk. Az ellenfél folyamatosan a kapunk elé, a jó fizikumú támadói irányába ívelgette a labdákat, egy ilyen szituáció után jött az egyenlítő gól. Teljesítményünk alapján győzelmet érdemeltünk volna, de végül egy pontot sikerült szerezni és az ötödik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást. Ez csodálatos, erőn felüli teljesítmény, amit a csapat kohéziós erejének, valamint több játékosunk (Tóth, Fazekas, Feledy, Baksai, Kocsis, Balog, Orsós) átlagon felüli teljesítményének köszönhetően értünk el. Nagyon büszke vagyok minden játékosra!
U19 II. osztály
Kaposvári Rákóczi BFLA – Diósgyőri VTK FC 1-2 (1-1)
Kaposvár. V.#!# Ádám
Rákóczi BFLA#!# Bonnyai – Tratnyek, Fiáth, Szabó A., Kovács R. (Szilveszter, 80.) – Vers (Balogh Sz., 70.), Horváth F. – Vajda, Rácz (Varga D., 56.), Fonyódi – Herzsenyák (Szilveszter, 46.). Vezetőedző#!# Waltner Róbert
Gólszerzők#!# Vajda (3.), illetve Balogh (20.), Molnár (49.)
Waltner Róbert#!# – Az utolsó meccsünkön sajnos elveszítettük a veretlenségünket. Pedig jól kezdtük a mérkőzést, már a harmadik percben megszereztük a vezetést. A megbeszéltek szerint játszottunk, a fiúk betartották a taktikai utasítást, ebből lőttük a gólt is. Az ellenfél jó csapat volt, többen visszajátszottak, és egy ilyen csapat ellen nem engedhetünk meg olyan hibákat, amelyeket a két bekapott gólnál elkövettünk. Az első gól elbizonytalanított bennünket, és már nem úgy játszottunk ahogy előtte. Pár ember már azt gondolta szünet van, és fejben nem voltak ott száz százalékosan a mérkőzésen. Hozzátartozik, hogy négy kezdő ember nem játszhatott sérülés, betegség és eltiltás miatt, ennek ellenére nyerhettünk volna, ha fegyelmezettek vagyunk. Ebből tanulnunk kell, mert ha a jövőben sikeresek akarunk maradni, ilyen hibákat nem szabad elkövetni! Összességében jó őszt zártunk, a legjobb a gólkülönbségünk, a legkevesebb gólt kaptuk és hét ponttal vezetjük a bajnokságot! Ez igen jó eredmény annak tükrében, hogy ez a csapat tavaly a 14. helyen végzett. A féléves mérlegünk 21 meccs 16 győzelem, 4 döntetlen és 1 vereség. Gratulálok a csapatnak a féléves teljesítményéhez!

A gólját ünneplő Vajda találatával még vezetett az U19
(Fotó#!# Lang Róbert)