Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Kisvárda Master Good csapata van a célkeresztben.

A Kisvárda együttese a hatodik helyen áll a tabellán. Az elmúlt nyolc forduló alatt háromszor nyertek az észak-magyarországiak, valamint egy döntetlen és négy vereség szerepel a nevük mellett. Idegeben nem igazán megy a kisvárdaiaknak, hiszen eddig csak a Budapest Honvéd ellen szereztek három pontot az otthonuktól távol.
Nemrég edzőváltáson esett át a Kisvárda, hiszen Miriuta László távozása után az őszi szezon végéig Kocsis János és Dajka László irányítja az együttesnél folyó szakmai munkát. Azaz hivatalosan a kisvárdai akadémián képzési igazgatóként dolgozó Dajka László lesz az edző, de valójában Kocsis János irányítja a munkát. Az edzői stábban továbbá Erős Gábor és Bodnár László is szerepet kapott.
A kisvárdai csapatban jelenleg egy kaposvári nevelésű labdarúgó játszik, Gosztonyi András, aki 2016 óta erősíti a várdaiakat. Korábban pedig Rajczi Péter és Hadaró Valentin is megfordult a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város gárdájában.

 

 

– Szinte teljesen kicserélődött azóta a Kisvárda kerete, csak Lucas maradt ott az akkori csapattársaim közül – nyilatkozta Hadaró Valentin, csapatunk védője, aki egy bajnoki és egy Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára 2015-ben a Kisvárda mezében. – A nyári felkészülést ott kezdtem az akkor még NB II.-es csapatnál, majd egy bajnoki mérkőzést játszottam, végül visszatértem Kaposvárra. A Kisvárda azóta egy stabil első osztályú együttessé vált. A védekezésük jó, elöl pedig megvannak azok a játékosaik, akik képesek mérkőzéseket eldönteni, gondolok itt Gosztonyira és Grozavra. Úgy gondolom, hogy a héten kellőképp felkészültünk rájuk. Mindenképp nyerni szeretnénk, hogy elmozduljunk a kieső helyről és elkezdjük a felzárkózást. Az edzőváltás szerintem nem befolyásolja majd a játékukat, hiszen Dajka László személyében egy régi-új edző vette át a csapatot, emiatt nem hinném, hogy jobban fel lennének tüzelve a játékosok.
Együttesünk a nyári felkészülési időszakban már megmérkőzött a Kisvárdával, akkor egy izgalmas mérkőzésen a várdaiak nyertek. Érdekesség, hogy a két klub között ez lesz az első tétmérkőzés.
– Abból az edzőmérkőzésből sok következtetést nem tudunk levonni, hiszen sok játékosuk hiányzott – tette hozzá Hadaró Valentin.