Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Duna Aszfalt Tiszakécske LC csapata van a célkeresztben.

 

A Magyar Kupa hetedik körében a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Duna Aszfalt Tiszakécske LC vendége lesz csapatunk. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót Ducsai József vezeti majd, míg segítői Varga Gábor és Berényi Ákos lesznek.

A tiszakécskeiek együttesünkhöz hasonlóan a 2017/2018-as szezonban még a harmadosztályban szerepeltek, melynek Közép csoportját megnyerve jutottak fel a másodosztályba, ahol az előző évadot a tizenötödik helyen zárták. Ekkor kétszer is találkozott csapatunk a Tiszakécskével. A Rákóczi-stadionban rendezett összecsapást Nagy Richárd és Vachtler Csaba találatainak köszönhetően nyertük meg 2–1-re, míg idegenben Szakály Attila gólja csak a szépítésre volt elég, hiszen azon a találkozón a Tisza-partiak győztek 2–1-re.

A Duna Aszfalt TLC a Merkantil Bank Liga most zajló szezonjában négy győzelmet aratott, ebből kettőt hazai környezetben, míg egy döntetlen mellett hét vereség szerepel a csapat neve mellett. Ezzel a mérleggel pedig a tizenötödik helyen áll a Bács-Kiskun megyei gárda, amely a legutóbbi bajnoki fordulóban nagyarányú, ötgólos vereséget szenvedtek a Szeged otthonában.

A két együttes közös meccstörténelme nem igazon sok, hiszen eddig négy másodosztályú mérkőzést vívtak egymással a felek. Az örökmérleg nyelve a tiszakécskeiek javára billen, hiszen két győzelem mellett egy döntetlen született.