Egy hónapon belül a nyolcadik tétmérkőzését vívja a Kaposvári Rákóczi. A Magyar Kupában a négy közé jutó zöld-fehérek szombaton Pápára látogatnak, hogy megszerezzék első tavaszi, idegenbeli bajnoki pontjaikat. Véber György együttese is nagyon készül, mert szeretne visszavágni az őszi vereségért.

Négy sikerrel megvívott kupameccs után most a negyedik bajnokijára készül a Sisa-legénység, ezt mindössze négy hét alatt teszi meg. A heti két mérkőzés oka, hogy mindkét fronton bravúrosan szerepel az együttes, négy között van a Magyar Kupában, és a bajnokságban is. A sorozatterhelést érzi is a csapat.
– Nem egyszerű, tudom, mindenki azt mondja, nem szabad panaszkodni, nem is teszem, de ettől még tény, hogy jeges, sáros pályákon is játszottunk, rengeteget utaztunk, és bizony a fáradtság kezd kijönni, mert nincs annyi játékosom, akit megfelelően rotáljak. Akinek komoly háttere van, jó lehetőségei, annak is nehéz két-három naponta meccset játszani, nemhogy nekünk. Gondolok itt igazán nagy csapatokra, a Manchesterre, a Barcelonára – mondta Sisa Tibor vezetőedző.

Ezúttal Pápára utaztak a zöld-fehérek, és Véber György nagyon szeretné, ha az őszi kaposvári vereségért visszavághatna, továbbá sikerülne nekik az élmezőny mögött maradni.
– Úgyhogy én nagyon nagy várakozással tekintek a hétvége elé, a csapatunk egyben van, és egy kétmeccses, hatpontos etapot tervezünk, ráadásul ősszel pár perccel a vége előtt még 2-0-ra vezettünk, és onnan ki bírtunk kapni, tehát revansot szeretnénk venni ezen is – mondta el telefonon Véber György a Lombard FC Pápa vezetőedzője.
A kaposváriak tudják, hogy a Pápa támadó focit játszik és ráadásul nem sok babér termett még a zöld-fehéreknek a Perutz stadionban.
– Mi is igyekszünk, igazából arra vagyok büszke, hogy támadófocit játszunk. Nagy csapatnál nem nagy dolog támadófocit játszani, kis csapatnál ez igenis nagy dolog – tette hozzá Sisa Tibor.
A kaposváriaknál ezúttal is bőven akad hiányzó, Jawad, Máté, Szepessy, Grumic és Bőle továbbra sem bevethető még, de kérdéses Pavlovic játéka is. Oláh Lóránt öt sárga lapja miatt fog hiányozni. A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik, a kapos.hu és a sonline.hu internetes portálon nyomon követhetik a mérkőzés alakulását, a Kapos Televízióban pedig vasárnap este fél nyolckor láthatják felvételről az összecsapást.