Döntetlennel ért véget a Kaposvári Rákóczi győri magyar Kupa-mérkőzése. A nyolcaddöntő első találkozóján az első félidőben a somogyiak szereztek vezetést Nikolics góljával, a szünet után pedig Aleksidze egyenlített. A Prukner-tanítványok az idegenben szerzett találatnak köszönhetően biztató helyzetben várják a jövő szerdai visszavágót.

Elkezdődtek a Győr-napok a Rákóczi életében, és a három összecsapás közül az elsőn, a magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágóján bátran kezdett a kaposvári együttes. A 2. percben Sztanics lőtt kapura 15 méterről, Sztevanovics kapus magabiztosan fogta a nem túl veszélyes lövést. Négy perccel később megvillant a házigazda#!# Szabó lőtt keresztbe laposan egy labdát a kapu előtt, a túloldalon érkező Koltai pedig becsúszva a kapufát találta telibe.
A 22. percben Pilibaitis 17 méteres, pattogós lövését fogta Milinte.
A 31. percben kellemes meglepetésre megszerezte a vezetést a Prukner-legénység! Az Újpest ellen két gólt is elérő Nikolics kapott jó labdát a tizenhatoson belül, majd 7 méterről, Sztevanovics mellett a kapu jobb oldalába továbbított. 0-1.
Az első félidő zárásaként a fiatal Balázs lőtt távolról kapura, a hazai kapus vetődve hárított.
A térfélcsere után egy szerencsés góllal gyorsan egyenlített az ETO.  A 49. percben Koltai tört be a somogyi védők között a tizenhatos előterében, majd Aleksidzének továbbított, aki 19 méterről óriási erővel lőtt, a labda előbb a felső lécre, onnan pedig a gólvonal mögé vágódott. 1-1.
A folytatásban jobbára mezőnyjátékot láthattunk a pályán. A kaposváriaknak az 1-1 is jó eredmény volt az odavágón, a győriek közül pedig igazából csak Kink tűnt ki szép megmozdulásaival. A 72. percben Nikolics lőtt 8 méterről fölé, hét perccel később pedig Kink passza után kellett közbeavatkoznia a somogyi védelemnek.
A Rákóczi mindenképpen örülhet az eredménynek, a továbbjutás sorsa egy hét múlva dől el.

Győri ETO – Kaposvári Rákóczi 1-1 (0-1)
Győr, 2000 néző. V.. Berger.
Győri ETO FC#!# Sztevanovics – Babics, Stanisics, Fehér Z., Szabó O. – Koltai (Dudás, 62.), Pilibaitis (Dinjar, 81.), Józsi, Kink – Aleksidze, Nicorec (Tokody, 46.). Vezetőedző#!# Pintér Attila.
Kaposvár#!# Milinte – Grúz, Petrók, Zahorecz – Kovácsevics, Gujics (Hegedűs, 68.), Balázs B. (Markovics, 76.), Sztanics, Junior – Nikolics (Reszli, 82.), Szepessy. Vezetőedző#!# Prukner László.
Gólszerző#!# Aleksidze (49.), illetve Nikolics (31.)
Sárga lap#!# Aleksidze (55.), Kink (67.), illetve Junior (66.)