Klubunk, illetve az Újpest FC a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegének állapota miatt felcserélte az OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában rendezett bajnoki találkozó pályaválasztói jogát. Ennek értelmében 2020. február 22-én újra Kaposváron fogadjuk az Újpestet.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottság Elnöke által kijelölt versenybiztos 2020. február 13-án versenyügyi eljárás során – tárgyalás mellőzésével – megvizsgálta az Újpest 1885 Futball Kft. és a Kaposvári Labdarúgó Kft. közös kérelmét, majd meghozta a következő határozatot:

 

A 22. fordulóban (2020. február 22., szombat) 17.00 órakor kezdődő Újpest FC–Kaposvári Rákóczi FC OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését engedélyezi. Így újra a cukorgyári gödörben fogadjuk a lila-fehéreket.

 

A két klub azonban nem csak a 22., hanem a 33., azaz utolsó fordulóban rendezett Kaposvári Rákóczi FC–Újpest FC mérkőzés pályaválasztói jogát is felcserélte. Az OTP Bank Liga zárófordulójában, 2020. május 16-án, így a Szusza Ferenc Stadionban lépnek majd pályára labdarúgóink.