Mikleréknél családi vonás, hogy a férfiak a gólvonal elé állnak, így újdonsült kapusunk, Mikler Dániel sem szakított a hagyományokkal, s édesapját követve ő is kapuskesztyűt húzott. A jelenleg 25 éves hálóőr az utánpótlás éveit Mezőfalván, Dunaújvárosban, Puskás és a Budapest Honvéd Akadémiáján töltötte. Ezt követően másfél évig készült az Újpest NB I.-es keretével, de nem tudott bemutatkozni a legfelsőbb osztályban. Ezt követően az NB III.-as Bölcskéhez, majd az ugyancsak harmadik ligás Szigetszentmiklóshoz vezetett az útja, s mindkét állomáshelyén legtöbbször vele kezdődött az összeállítás. Utóbbi klub megszűnését követően került az akkor is NB III.-ban érdekelt Veszprémbe, aminek az az érdekessége, hogy akkor három Mikler is védett a városban. Bátyja, Roland ugyanis a magyar válogatott mellett a Telekom Veszprém kézilabda csapatának, míg öccse, Krisztián a kézilabda akadémia korosztályos együtteseinek kapuját őrizte. Ezt követően Balatonfüredre, majd Ceglédre vezetett az útja. Az elmúlt három évet utóbbi gárdában töltötte, s alapembernek számított.

A belső védőként bevethető Kocsis Barnabás ugyancsak Ceglédről érkezett. A most 21 éves labdarúgó Petőházán kezdte a futballt, majd Sopronban töltött négy évet, ahonnét a Győri ETO igazolta le. Ezt követően került a Puskás Akadémia U17-es együtteséhez, majd elkezdte járni a ranglétrát és bemutatkozott az NB III.-as felnőtt csapatban. Az előző szezonban az NB III. Közép csoportjában szereplő Ceglédi VSE alapembere volt a játékos, hiszen a bajnokságban harminc, míg a MOL Magyar Kupában öt mérkőzésen lépett pályára. Utóbbiban csapatunk ellen aratott háromgólos sikerből is kivette a részét.

A még csak 17 esztendős Horváth Balázs Szombathelyről tért vissza Kaposvárra. A védekező középpályás Marcaliban született és ott is kezdett el futballozni igen fiatalon. Ezt követően igazolt át a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiára, majd három évad után a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián pallérozódott tovább. Az elmúlt két szezon már Szombathelyen, az Illés Akadémián töltötte, ahol együtt dolgozott Horváth Rudolffal, a Rákóczi jelenlegi vezetőedzőjével, s közösen egy harmadik helyet ünnepelhettek az U19-es csapattal az előző idényben.

Kovács Lajos a Bene Akadémiáról került fel a felnőtt csapathoz. A még csak 18 éves támadó már az előző szezonban is több alkalommal együtt edzett a felnőtt kerettel, sőt a Gárdony ellen be is mutatkozott az NB III.-ban. A pályafutását Nagybajomban kezdte, majd igen fiatalon került a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U14-es csapatához. Ezt követően a végigjárta a ranglétrát, s a következő szezonban már a felnőtt csapatban is bizonyíthat.

Pintér Máté ugyancsak saját nevelésű labdarúgóként kapott szerződést. A pályafutását Segesden kezdő, majd Nagyatádon folytató középpályás a 2016/2017-es szezonban igazolt a kaposvári Bene Akadémiához. A korosztályos létrán fellépkedve a jelenleg 18 éves játékos az előző évadban a BVSC-Zugló és az FC Nagykanizsa ellen is pályára lépett csereként az NB III.-as felnőtt együttesben.

A 19 éves Mayer Máté a Gyirmót FC második csapatától érkezett vissza Kaposvárra, így együtt futballozhat testvérével, Mayer Milánnal. A támadó a somogyi megyeszékhelyen kezdte pályafutását, majd Győrbe, az ETO Akadémiához igazolt. Egy fél éves angyalföldi kitérőt követően visszatért Győrbe, de már nem az ETO-hoz, hanem a Gyirmóthoz. A sárga-kékek mezében a 2020/2021-es évadban másodosztályban is lehetőséget kapott, sőt a Békéscsaba ellen az ő góljával nyertek a gyirmótiak, akik a szezon végén feljutottak az élvonalba. Az előző szezont a Gyirmót II. csapatánál töltötte, amely az NB III. Nyugati csoportjában szerepelt. A támadó 25 mérkőzésen kapott lehetőséget és négy gólt jegyzett.

A felkészülési mérkőzéseken, illetve az edzéseken mutatott teljesítménynek köszönhetően mind a hat játékos meggyőzte a szakmai stábot, így mindannyiuknak sok sikert kívánunk zöld-fehérben!