Egy hét leforgása alatt a harmadik bajnoki mérkőzésére készül együttesünk. A Merkantil Bank Liga NB II. 36. fordulójában a Vác FC csapatát fogadjuk majd vasárnap 17 órakor a Rákóczi-stadionban.

Remek formában van együttesünk, hiszen zsinórban három mérkőzést nyert meg, s így várja a vasárnap 17 órakor kezdődő Vác FC elleni találkozót. A vendégek az elmúlt két meccsükön viszont alulmaradtak, így visszacsúsztak a tabella 12. helyére. A másodosztályból hátralévő három fordulónak csapatunk a második helyről vág neki, előnye pedig négy pont az üldözőkkel szemben. A szezon előtt kitűzött célt, a bent maradást már réges-régen túlteljesítette együttesünk, s nagyon közel áll ahhoz, hogy hatalmas bravúrt hajtson végre.

– Mint mindig, ezúttal is mindet megteszünk majd a pályán sikerért – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Ehhez azonban az is kell, hogy a lelátón ülők is segítsenek bennünket, legyen összhang a játékosok és a szurkolók között. Még akkor is, ha nem játszunk jól, és nem vagyunk eredményesek, mert egy-egy pozitív megerősítés mindig lendületet ad. Hosszú a bajnokság, bármikor belekerülhetünk egy negatív sorozatba, de azt figyelembe kell venni, hogy eddig csak hatszor kaptunk ki, ami holtversenyben a már feljutott ZTE csapatával a legkevesebb. Jelenleg a második helyen állunk, rengeteg munkák van benne, hogy ezt elértük, de tudjuk, hogy a realitás mást diktálna. Folyamatosan dolgozunk, a keret nagy része már a megyei első osztály óta együtt van, fokozatosan fejlődik a csapat, ahogy én is, s mindent megteszünk azért, hogy kiváló eredménnyel zárjuk ezt a bajnokságot.
Ősszel nem bírtak egymással a felek, egy gólnélküli találkozót hozott csapatunk váci fellépése. Bízunk benne, hogy ezúttal sem rezdül csapatunk hálója, azonban az ellenfélé igen. A vasárnapi mérkőzést Szilágyi Sándor vezeti majd, míg segítői Kepe Arnold és Tőkés Róbert lesznek.

A mérkőzés előtt a Kaposvári Rákóczi Baráti Köre taggyűlést tart 15 órai kezdettel a stadion főépületében. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak a Baráti Kör tagjai.
Mint már arról korábban beszámoltunk több kedvezménnyel is várjuk szurkolóinkat a vasárnapi bajnokira. Az anyák napja alkalmából várjuk a hölgyeket és a családokat, hiszen azok a családok, akik legalább egy tizennyolc év alatti gyermekkel és édesanyjával (nagymamával) érkeznek a stadion 3-as számú jegypénztárához, ingyenesen léphetnek be a stadionba. Az álló szektorba érkezők újra ingyen tekinthetik meg a mérkőzést egy korsó ajándék sör tarsaságában. Klubunk emellett az iskoláknak is versenyt hirdet, hiszen az az oktatási intézmény, melyből a legtöbb diák szurkol majd csapatunk sikeréért a szezon végén értékes Rákóczi-ajándékkal lesz majd gazdagabb.