Alapító tagján és egykori játékosán szeretne segíteni a Mézga Pek-Snack Focisuli. A Rákóczi labdarúgóját, a 23 éves Horváth Tamást néhány hete súlyos betegség miatt megoperálták, felépülése és rehabilitációja nemcsak hosszú időt vesz igénybe, hanem súlyos anyagi terhet is jelent a család számára. Mézgáék szeptember 7-én, vasárnap 11 órától három együttes részvételével rendeznek gálát#!# a Rákóczi Stadionban a Parlament válogatottja, a színész-válogatott és az olimpikonok csapata is pályára lép majd. A bevételt Horváth Tamásnak és családjának ajánlják fel. 

– A színészek csapatát Nemcsák Károly vezeti majd, az olimpikonok csapatában pedig a tervek szerint Erdei Zsolt, Kovács Kokó István és Martinek János is pályára lép majd – mondta Horváth János a Kapos Kávézóban tartott sajtótájékoztatón. – Olyan hírességek lépnek pályára, akiknek jól cseng a nevük, de remélem, nem csak ők játszanak majd főszerepet, hanem a cél is, amiért összegyűlünk. Remélem, Horváth Tamás, Tomika megsegítésére minél többen jönnek ki és tapsolnak nekik. Tomikáról nem tudok érzelemmenetesen beszélni. Alapítója volt a focisulinak#!# amikor megalakultunk 1996-ban, 5 évesen tette be hozzánk a lábát, és serdülő koráig itt volt. Ő nála szorgalmasabbat nem sokat láttam, látszott rajta, hogy ízig-vérig a labdarúgás szerelmese. Több sérülés törte meg a karrierjét, majd jött ez a betegség, de reméljük, a jó isten megsegít minket, és még újra pályára tud lépni.
A klubvezető, aki az elmúlt évtizedekben már többször szervezett jótékony célú gálákat, abban bízik, hogy ezúttal is megmozdulnak majd a somogyiak a jó ügy érdekében.