Csapatunk magabiztos, fölényes sikert aratott a harmadik előkészületi találkozóján a Tamási 2009 FC ellen. Együttesünkből Ivancsics Gellért, Andorka Péter és Sárközi Krisztián is duplázott. 

Ivancsics Gellért duplájának köszönhetően már húsz perc alatt kétgólos előnyre tett szert csapatunk. Az elsőnél Sárközi Krisztián adott ziccerpasszt rutinos középpályásunknak, míg a második találat előkészítése szintén a vajdasági balszélsőhöz köthető, hiszen őt buktatta a tamási kapus. A folytatásban is támadásban maradt együttesünk Vachtler Csaba két gólpasszt is kiosztott Androka Péternek, a kettő között pedig Sárközi Krisztián is megszerezte első találatát csapatunk zöld-fehér mezében. A félidő előtt Vachtler Csaba bombája és Hadaró Valentin lövése is utat talált a kapuba, így hétgólos előnnyel vonultunk szünetre.
A második játékrészben több fiatal labdarúgó is játéklehetőséghez jutott, de a fölényünk továbbra is megmaradt. A végeredményt Sárközi Krisztián állította be, aki Ivancsics Gellért beívelése után szerezte meg második találatát.
Waltner Róbert#!# A gólok számában is jelentkezett a fölényünk, de ami még fontos, hogy az edzésen begyakorolt dolgokat viszont láttam. A játékosok betartották a taktikai utasításokat és a futóteljesítményükre sem lehetett panasz.
Horváth Lajos#!# Az első félidő részünkről értékelhetetlen volt. Több próbajátékost is megnéztünk, vannak, akik nem ütik meg ezt a szintet. A második félidőben a védekezést helyzetük előtérbe, több rutinos játékost is behoztunk, az itt látottak már elfogadhatóbbak voltak.
Tamási 2009 FC–Kaposvári Rákóczi FC 0–8 (0–7)
Tamási, 100 néző. V.#!# Pekoli.
Tamási 2009 FC#!# Csanádi – Pintér, Bartha, Orosz – Vámosi, Kaszás – Bölcsföldi, Mance, Orosz, Kovács P. – Ato. Csere#!# Bogdán, Mundi, Eugene, Széll, Juhász I., Zsolnai. Edző#!# Horváth Lajos.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Borsi (Slakta, 65. p.) – Vachtler, Szabó A. (Lakatos G., a szünetben), Fodor M., Hadaró – Szakály A. (Fonyódi, a szünetben), Godzsajev (Balogh Sz., a szünetben) – Sóron, Ivancsics, Sárközi (Kollega K., a szünetben) – Andorka (Laczkó, a szünetben (Sárközi, 65. p.)). Edző#!# Waltner Róbert.
Gólszerzők#!# Ivancsics (14. és a 19. p. – a másodikat 11-esből), Andorka (27., 36. p.), Sárközi (32., 77. p.), Vachtler (40. p.), Hadaró (45. p.).
Sárga lap#!# Hadaró (12. p.).