Az NB III. Nyugati csoportjának tizenötödik fordulójában csapatunk a kiesőhelyen álló THSE-Szabadkikötő csepeli otthonában lépett pályára. Ivancsics Gellért góljával már az első percben vezetést szereztünk, s végül hatgólos sikert arattunk.

Eltiltását követően visszatért a kezdőcsapatba Szakály Attila, s újra Rajczi Péternek kezdett ékként. Remekül indult a mérkőzés, hiszen Ivancsics Gellért átlövésével már az első percben megszereztük a vezetést. Még az első negyed órán belül Ivancsics Gellért, Sóron Tibor, Nagy Krisztián és Szakály Attila is bevehette volna a hazaiak kapuját, de vagy Csontos Krisztián védett, vagy kevéssel a kapu mellé szállt a labda. A 24. percben Nagy Krisztián beadását ütötte ki Csontos Krisztián, a labda így Hadaró Valentin elé került, aki remekül mérte fel a helyzetet, s a kapust átemelve szerezte meg csapatunk második gólját. Két perccel később Rajczi Péter lőtt a felső lécre, majd egy szöglet után Ivancsics Gellért fejelt a hálóba.
A második félidőben elején Orzai Andrei révén kis híján szépítettek a fővárosiak, de ezzel majdnem el is lőtték minden puskaporukat. A 47. percben tűzijátékot rendezett együttesünk a fővárosiak kapuja előtt Böjte Patrik kapufára, Rajczi Péter a kapusba rúgta a labdát, melyet végül Hadaró Valentin passzolt a kapuba. Néhány perccel később pedig házi gólkirályunk, Sóron Tibor is bevette a csepeliek kapuját. Rajczi Péter egy percben belül duplázott, előbb egy szöglet után lőtt a jobb alsóba, majd egy kipattanót vágott a hálóba. A hajrában sikerült szépíteniük a hazaiaknak Bánhidi Bence révén, de Andorka Péter visszaállíthatta volna a hétgólos különbséget, azonban büntetőt hibázott. 
Újabb magabiztos sikerünkkel tovább javítottunk az amúgy is impozáns gólarányunkon, így harcban vagyunk a bajnoki címért. Csapatunk egy percig sem állt le, végig uralta a mérkőzést, melyen osztálykülönbség volt a felek között.
THSE-Szabadkikötő–Kaposvári Rákóczi FC 1–7 (0–3)
Budapest, THSE-Szabadkikötő Sporttelep, 130 néző. V.#!# Dobai (Nyerges, Gráf).
THSE-Szabadkikötő#!# Csontos – Gólya, Révész, Kovács E., Baksa – Orza (Simon P., 64. p.), Bánhidi, Sztankó, Altorjai (Péter, 81. p.) – Tóth H., Gerhardt (Rácz, 34. p.). Szakmai igazgató#!# Strebek Marcell.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G., Hadaró – Szakály A., Nagy K. (Andorka, 64. p.) – Sóron, Ivancsics (Nagy J., 71. p.), Kollega K. (Böjte, 28. p.) – Rajczi. Vezetőedző#!# Deákvári Antal.
Gólszerzők#!# Bánhidi (81. p.), illetve Ivancsics (1. és a 29. p.), Hadaró (24. és a 47. p.), Sóron (52. p.), Rajczi (62. és a 63. p.).
Sárga lap#!# Kovács E. (88. p.).