A kiesőhelyen álló VLS Veszprém otthonában folytatja bajnoki szereplését listavezető együttesünk. Az NB III. Nyugati csoportjának 27. fordulójában, szombaton 17 órakor lép majd pályára csapatunk.

Két ellentétes utat bejáró együttes mérkőzik majd meg egymással szombaton. A házigazda VLS Veszprém öt mérkőzés óta nyeretlen, s az utolsó előtti helyről várja a folytatást. Ráadásul a Magyar Labdarúgó Szövetség Prágai Juraj jogosulatlan szerepeltetése miatt négy büntetőpontot is levont soron következő ellenfelünktől, amely jelenleg fellebbez a döntés ellen. A veszprémiek mérlege öt győzelem, nyolc döntetlen és tizenhárom vereség. Együttesünk remek formában várja a mérkőzést, hiszen tizenhat bajnoki óta nem talált legyőzőre, s egyre magabiztosabb előnnyel áll a tabella élén.
– Sokszor a kiesés elkerüléséért küzdő együttesekkel szemben sokkal nehezebb játszani, mint egy élcsapat ellen – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Rajtunk múlik, hogy nehéz vagy könnyű mérkőzés lesz. Utóbbiban bízom, szeretnénk minél korábban gólt szerezni, s ezzel megtörni az ellenfelelt. Bízom benne, hogy a veretlenségi sorozatunkat ki tudjuk tolni a szezon végégig, de az elsődleges cél a bajnokság megnyerése. Az csak hab lenne a tortán, ha ez egy tavaszi veretlenséggel is párosulna.
Együttesünknél sérülés miatt Varga Donát, míg öt sárga lapos eltiltás miatt Nagy Krisztián nem léphet pályára Veszprémben.