Az NB III. Nyugati csoportjának 38., azaz zárófordulójában a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttese érkezik Kaposvárra. A vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésen csapatunk egy magabiztos sikerre zárná a szezont.

 

Elérkezett a bajnokság utolsó játéknapja, amelyen csapatunk egy igen hosszú, november óta tartó hazai nyeretlenségi sorozat végére tenne pontot a már biztos kieső Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen. Az előjelek biztatók, hiszen ebben a szezonban már kétszer is legyőzte együttesünk a Fejér megyeiket. A bajnokság őszi felének zárásaként ráadásul az Agárdi Parkerdőben megvívott mérkőzés tett pontot az idegenbeli nyeretlenség végére.

– Remélem, hogy megnyerjük az utolsó hazai mérkőzésünket – fogalmazott Bíró Dominik, csapatunk támadója. – Ezáltal pedig szépen búcsúznánk a szezontól, amely nem úgy sikerült, ahogy azt elvártuk magunktól. Magamtól pedig azt várom, hogy góllal és egy jó teljesítménnyel zárjam le az évadot.

Bíró Dominik a szurkolókra is kitért nyilatkozatában.

– Nagyon szépen köszönjük az egész éves szurkolást, főként azt, hogy a legtávolabbi helyekre is elkísértek minket és végig buzdítottak minket – mondta támadónk.

A bajnokság utolsó két hetében szakmai stábunk rengeteget dolgozik a közösség még jobbá formálásáért. A játékokosok így, az edzések mellett heti kétszer, szerdán és pénteken különböző szabadidős programokon vettek részt, amelyen még jobban megismerhették egymást, szorosabbá fűzhették a kapcsolatokat, ezáltal pedig nőtt a csapat belső energiája. A ZTE II. ellen ez a recept sikerre vezette a társaságot, s remélhetőleg az utolsó fellépésén is hasonló eredmény születik.

A Gárdony elleni összecsapáson nem lehet csapatunk segítségére Borbély Ákos, aki a ZTE FC II. elleni sikerből két gólpasszal vette ki a részét, hiszen azon a találkozón kapta meg a tizedik sárga lapját.