Fontos alsóházi rangadó előtt áll a Rákóczi. Csapatunk az OTP Bank Liga ötödik fordulójában az újonc Puskás Akadémia ellen lép pályára a székesfehérvári Videoton- stadionban. A fiúk a múlt héten, az Újpest ellen megszerezték első bajnoki pontjukat, amihez most hármat szeretnének hozzátenni. Kezdés szombaton 19 órakor.  

– Tény, hogy már van egy pontunk, de ez kevés, főleg a mutatott játék alapján – mondta honlapunknak Oláh Lóránt. –  Azt Újpest ellen véleményem szerint már úgy játszottunk, ahogy hazai pályán a Rákóczinak kell. Mentünk előre, próbáltuk megfordítani a mérkőzést, ami sikerült is, de sajnos az utolsó percekben kaptunk egy gólt. Remélem, kijavítjuk ezeket a hibákat, amiket tapasztaltunk, és a jövőben már nem lesznek ilyen gondjaink.
– Következő ellenfelünk sincs könnyű helyzetben#!# a Puskás Akadémia hozzánk hasonlóan mindössze egy pontot gyűjtött eddig, legutóbbi három találkozóját viszont elvesztette. A héten ráadásul két jó nevű játékost is igazoltak…
– Tudjuk, hogy Czvitkovics és Lencse is őket erősíti már, de azt gondolom, hogy az új játékosoknak mindenképpen idő kell a beépülésre. Ebből a szempontból talán bízhatunk abban, hogy játszanak majd ellenünk, mert egy-két nap alatt még nem lehet olyan jó teljesítményt nyújtani, ami a nevükhöz méltó lenne…
– Mire számítasz szombaton este?
– Mindenképpen győzelemre törünk, a jelenlegi helyzetünkben nincs más választásunk. Pápán a második félidő már egészen elfogadható volt, ott sem érdemeltünk vereséget. Remélem, hogy ha a játék képe alapján megérdemelnénk a győzelmet, akkor azt meg is tudjuk végre szerezni.
– Végül pedig#!# hogy van az orrod? 
– Még érzékeny, de a játékban már nem zavar, egyedül a fejeléseknél kell egy kicsit jobban odafigyelnem. 
* * *
A Puskás Akadémia vezetése az alábbi információkat juttatta el hozzánk a kaposvári szurkolók számára. A fehérvári Sóstói-stadionban  vendégszektornak az "A" szektort jelölték ki, oda várják a Rákóczi híveit. A jegyeket a 2A és 2B hazai pénztárakban tudják majd megvásárolni. Parkolás céljából a már megszokott vendég parkolót használják, ahonnan háromperces sétával át tudnak jönni a temető mellett a 2A és 2B pénztárakhoz, illetve az A szektorhoz. A vendégjegyek 1000 forintba kerülnek. 
A Felcsút-Kaposvár találkozó szombaton 19 órakor kezdődik, a mérkőzésről online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes hírportál, a Rádió Most Kaposvár pedig helyszíni jelentkezésekkel várja a hallgatókat az FM 91.2-es frekvencián.