Csak a győzelem az elfogadható eredmény! Ezzel a jelmondattal készül hétvégi bajnoki mérkőzésére a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak az OTP Bank Liga 19. fordulójában a Lombard FC Pápát fogadják, és a bennmaradáshoz nagyon kellene a három pont. A két együttes szerdán, a Ligakupában találkozott egymással, és 1-1-es döntetlennel ért véget a kilencven perc.

– Mindkét csapat tartalékolt a hétvégére, mert az egy fontos mérkőzés lesz – mondta honlapunknak Sisa Tibor, a Rákóczi vezetőedzője. – Mindig vannak a fontosnál is fontosabb mérkőzések, ez most az lesz a Pápának és nekünk is. Nagyon bízom a közönség támogatásában, bárhogy is alakuljanak a dolgok, ezt a meccset be kell húznunk! 
A labdarúgó NB I. mezőnyének második fele igen sűrű ebben az évadban#!# a kilencedik helyezett Ferencvárost és a 15. Rákóczit mindössze két pont választja el egymástól. A szakmai stáb ezúttal is szeretne ütőképes tizenegyet a pályára küldeni. 
– Továbbra is azt mondom, nyitott a csapat mindig, csak a teljesítmény számít#!#  az játszik, aki jól teljesít – folytatta a Tréner. – Szerdán láttam néhány jó teljesítményt, bejátszotta a keretbe magát néhány játékos. 
Jó hír, hogy a csapat sérültjei közül néhányan már felépültek és a betegek is gyógyulnak. Bőle Lukács is közéjük tartozik#!# a fiatal játékos jól teljesített a szerdai Ligakupa-találkozón.
– Az elmúlt hetek eléggé nehezen alakultak, a sérülésem miatt még a horvátországi edzőtábort is ki kellett hagynom – mondta Bőle Lukács. – Most viszont úgy néz ki, egészséges vagyok, és remélem, az is maradok. A Ligakupa-meccsen játszottam, és végig bírtam a kilencven percet, vagyis az erőnléti állapotom, úgy érzem, megfelelő. Én úgy gondolom, maximálisan ismerjük a Pápát, és szombaton mindenképpen győzelmet várok a csapattól. A győzelemhez gólt kell rúgni, és nem kellene kapni, és mindent meg is teszünk majd ennek érdekében.
A fiúk úgy gondolják, hogy a két héttel ezelőtti vereség és a szerdai döntetlen után most már a győzelem következik a sorban. A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban.