A Magyar Kupa Somogy megyei döntőjében a Nagybajom volt a Rákóczi ellenfele. Csapatunk Hampuk Ádám két góljával magabiztosan nyerte a találkozót, annak ellenére is, hogy Szántó Mihály kiállítása miatt egy órán keresztül emberhátrányban játszottunk.

Házi László edző dolgát nehezítette, hogy sérülés miatt többen is hiányoztak a megszokott kezdő tizenegyből. így egy nagyon fiatal kerettel álltunk fel a döntőre. Már a találkozó elején kiderült, hogy a nagybajomiak kemény védekezésre készültek. A kényszerűségből csatárként kezdő Hampuk Ádám viszont hamar bebizonyította, hogy ezen a poszton is otthonosan mozog, és már a 12. percben betalált. A bajomiak csak azt követően merészkedtek előre, hogy a játékvezető Szántót törlesztésért kiállította a 32. percben. A félidő végén Hampuk újabb góljával megnyugtatóvá vált a Rákóczi előnye.
Szünet után is a mieink előtt adódtak helyzetek, ám a befejezések nem sikerültek. A győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben, valamennyi játékosunk pályára lépett a fináléban.
A döntőt követően a kupát és az érmeket Szita Károly, Kaposvár polgármestere, az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, valamint Kis-Dörnyei László elnökségi tag adták át.
Kaposvári Rákóczi – Nagybajomi AC 2–0 (2–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 250 néző. V.#!# Mód (Perák, Németh D.)
Rákóczi#!# Gyenes – Kiss K., Lakatos G., Petrók, Szántó – Pallósi (Jenei, 61.), Márton (Godzsajev, 70.) – Bíró D. (Bohata, 79.), Nagy K. (Richter, 83.), Kozics – Hampuk (Kovács A., 74.). Edző#!# Házi László
Nagybajom#!# Tánczos – Nemes Gy. (György, 67.), Prucsi (Ács-Gergely, 67.), Károli, Kuckó – Simon R. (Nagy A., 76.), Laki, Kiss J. (Sznopek, 72.), Bodó (Ábrahám, a szünetben) – Nagy Z., Babai (Horváth R., 76.). Edző#!# Hanusz János.
Gólszerző#!# Hampuk (12. és a 45+1.)
Kiállítva#!# Szántó (32.)

Házi László vezetőedző#!# – Emberhátrányban is jobban tudtunk játszani, ehhez sokat kellett készülnünk a mai meccsre, így összességében megérdemelten nyertük meg a kupát.