Az átigazolási időszak utolsó napján három új játékos érkezett a Rákóczihoz. A 22 éves Kertész Tamás és a 25 esztendős Ludánszki Bence Debrecenből, a 24 éves Nagy János Siófokról igazolt Kaposvárra. Valamennyien szerepeltek már az NB I-ben is, és mindhármukkal kétéves szerződést kötött a klub.

Az újak igazolását sajtótájékoztató keretében jelentette be Horváth Krisztián ügyvezető, aki maga is új szereplő a profi klubot működtető gazdasági társaság, a Kaposvári Labdarúgó Kft élén. Az ügyvezető elmondta, a játékosok életkorban és szellemiségben is beleillenek a Rákóczi hosszú távú terveibe.

Kertész Tamás csatár a Debrecen II. együttesétől érkezett hozánk, korábban Békéscsabán játszott kölcsönben, ahol hat élvonalbeli találkozón is pályára lépett. Az NB II-ben 2014-es a Békéscsaba-Rákóczi mérkőzést az ő góljával nyerték 1-0-ra a házigazdák.

Ludánszki Bence szintén szerzett gólt ellenünk, egy 2013-as Rákóczi-Debrecen (1-2) meccsen. Tizenháromszor szerepelt eddig az élvonalban, belső védőként vagy védekező középpályásként jöhet számításba.

Nagy János jobb oldali védő illetve jobboldali középpályás poszton szerepelhet. A Siófokról érkező fiatalember korábban az Újpestben szerepelt, ahol tizenhárom NB I-es talákozón játszott, köztük egy 2014-es  Rákóczi ellenin (1-1) is.

Sok sikert kívánunk új labdarúgóinknak kaposvári pályafutásukhoz!


Nagy János, Horváth Krisztián ügyvezető, Ludánszki Bence, Herczeg Erik elnök és Kertész Tamás