Pakson vívtuk negyedik felkészülési mérkőzésünket, melyen Babinszky Bence egyszer, Hampuk Ádám pedig kétszer is bevette a hazaiak kapuját.

 

A felkészülési időszak feléhez érve a velünk azonos csoportba kerülő Paksi FC második csapata ellen vívtuk a negyedik előkészületi találkozónkat a július harmincadikai bajnoki rajtra hangolva. Vezetőedzőnk ezúttal is több próbázónak, illetve fiatalnak szavazott bizalmat, akik akárcsak az elmúlt meccseken jó teljesítménnyel igyekeztek ezt meghálálni.

 

Horváth Rudolf: – A Paks II. ellen két edzőmérkőzést is vívunk, majd szeptemberben már a bajnokságban találkozunk velük. Jól ismerjük a csapatot, többször is játszottunk már a fiatal, feltörekvő paksiak ellen. Edzésnek tekintettük ezt a találkozót, mind a két sor szinte ugyanannyi játéklehetőséget kapott. A támadójátékok erőltettük, emitt kijöttek hátul a hibák, többször kinyíltunk, lekontrázott minket az ellenfél, tizenegyeseket kaptunk. Az a stabilitás, ami eddig jellemző volt ránk, most nem érződött. A védekezésünk, ami eddig a fő erőnk volt, most átjátszható volt, egyénileg és csapatszinten is könnyelműnek bizonyultunk. A támadásainkban viszont rengeteg lehetőség adódott, sok helyzetet hagytunk ki. Egy tipikus nyíltsisakos edzőmeccset játszottunk, sorcserével, több próbázó és sok ifista felmérésével. A Siófok ellen már jobbára az a mag kap lehetőséget, amelyik a bajnokin.

 

A következő felkészülési mérkőzésünket szombaton 11 órakor játszunk a BFC Siófok ellen. A mérkőzés helyszíne módosult, a Cseri úti sportcentrumban fogadjuk a balatoniakat.

 

Paksi FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 3–3 (3–2)

Paks.

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Ekker, Heil, Harsányi, Böndi – A. Mazzonetto – Horváth B., Gál, Szederkényi – Hampuk, Babinszky. Csereként pályára lépett: Mikler, Bíró D., Ötvös, Czimmermann, Tratnyek, Kis-Fónai, Magyar M., Lajkó. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

A kaposvári gólszerzők: Hampuk 2, Babinszky.