Babinszky Bence duplájával és Ekker Milán találatával nyertük meg a negyedik előkészületi meccsünket a Paksi FC II. ellen.

A velünk azonos ligában szereplő Paks II. csapatát fogadtuk a negyedik téli edzőmérkőzésünkön, a stadion mögötti edzőpályán. Az első percekben könnyedén megszerezhettük volna a vezetést, ugyanis előbb Pusztai Dániel középre gurítását követően Hampuk Ádám került helyzetbe, de centikkel a bal kapufa mellé gurított, majd egy perccel később Pusztai Dániel már nem az előkészítésben, hanem a befejezésben jeleskedett, azonban hiába tekerte remekül a labdát a bal alsót, nagyot védett a vendégek kapusa. A jó rajt ellenére a vendégek szerezték meg a vezetést, miután Ádám Dominik szögletből csavart a kapuba (0–1). A játék képe viszont nem változott, továbbra is irányítottuk a játékot, s ez a fölény a játékrész derekán gólokban is megmutatkozott. Előbb Babinszky Bence lépett ki a labdával, s a kapust is kicselezve lőtt a jobb alsó alsóba (1–1), majd három perccel később a bal alsóban kötött ki a lövése (2–1). Támadója ezzel már a hét gólnál jár a felkészülési találkozók során. Ráadásul a harmadik gólunkra sem kellett sokat várni, újabb két perc elteltével Ekker Milán a jobb oldalról kilépve tizennégy méterről lőtt a jobb alsóba (3–1).
A második félidőre mind a két vezetőedző többet cserélt, s az első percekben inkább a paksiak alakítottak ki lehetőséget, de nem tudtak újabb gólt szerezni, így nem változott az eredmény.

Székely Tibor: – Egy picit tompábbak voltunk, de ez teljesen természetes ebben az időszakban. A tompaságot főként a labdakihozataloknál és az átmeneteknél éreztem, ennek ellenére maximálisan elégedett vagyok a játékosokkal. Sajnos újra egy rögzített helyzetből kaptunk gólt, de mentünk tovább, játszottuk a saját játékunkat, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, szép gólokat szereztünk, melyekkel fordítottunk. Az első félidőben látottakkal elégedett vagyok, a másodikban érezhető volt egy kis megtorpanás, számomra érthetetlen módon kapkodtunk, ezen dolgoznunk kell a folytatásban. Ami viszont öröm, hogy az akadémista fiatalok jól szálltak be a mérkőzésbe, ígéretes jövő előtt állnak.

Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC II. 3–1 (3–1)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, edzőpálya, 100 néző. V.: Balikó.
Kaposvári Rákóczi FC: Mikler (Horváth F., a szünetben) – Heil (Czimmermann, a szünetben), Gál M., Harsányi – Ekker (Rituper, a szünetben), Horváth B. (Pintér M., a szünetben), A. Mazzonetto (Magyar M., az 56. percben), Szederkényi (N. Mazzonetto, a szünetben), Pusztai (Ipolyi-Várkonyi, az 56. percben) – Hampuk (Mayer M., a szünetben), Babinszky (Ötvös, a szünetben). Vezetőedző: Székely Tibor.
Paksi FC II.: Kovács F. – Köllő, Ádám D., László M., Szabó A., Perger, Ignácz, Lapu, Palóka, Pesti, Szauer. Csereként pályára lépett: Babos, Binder, Pupp, Győrfi, Máté Cs., Répási, Gáspár, Holka, Marosi, Bakodi. Vezetőedző: Kindl István.
Gólszerzők: Babinszky (a 29. és a 32. percben), Ekker (a 34. percben), illetve Ádám D. (a 11. percben).