Az Újpest FC együttesét fogadja csapatunk az OTP Bank Liga 11. fordulójában. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozót csapatunk a tizenkettedik, míg a fővárosi lila-fehérek a nyolcadik helyről várják.

 

Az első kör végéhez érkezik szombaton a harminchárom fordulós élvonal. A tizenegyedik játéknapon csapatunk az Újpestet fogadja. A fővárosi lila-fehérek eddig három győzelmet szeretek a bajnokságban, míg csapatunk kettőt. Ebből egyet hazai pályán a DVTK ellen, s az akkor szerzett három hazai pontot az Újpest ellen szeretné megduplázni csapatunk.

– Az Újpest egy kombinatív játékot játszó jó csapat – mondta a soron következő ellenfélről Waltner Róbert, a csapatunk edzője. – Több meccsüket is megnéztem, de minden mérkőzés más és más. Bízom benne, hogy sikerül kihasználnunk az ellenfél hibát és megszerezzük a második győzelmünket hazai pályán.

A két együttes a Magyar Kupa előző kiírásában találkozott utoljára egymással. Akkor együttesünknek sikerül legyőzni a fővárosiakat.
– Számunkra az egy nagyszerű mérkőzés volt, míg az Újpest számára kellemetlen – emlékezett vissza Waltner Róbert. – Mindenki csúszott-mászott a pályán, mindent megtett a sikerért. Az Újpestieknek több helyzete volt, de jól védekeztünk és a végén Borbély Ákos révén, egy kontra után gólt szereztünk, amivel továbbjutottunk.