A több mint egy hónapos téli pihenő után január 7-én, hétfőn áll újra munkába a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A 17. forduló után a nyolcadik helyen álló együttes tagjaira nyolc hét kemény munka vár, és a remények szerint ebben az évben is sikerül majd eljutni külföldre edzőtáborozni. A zöld-fehérek március másodikán, a listavezető Győr ellen játsszák majd első tavaszi bajnoki mérkőzésüket.

A Rákóczi vezetői és játékosai hétfőn kora délután találkoznak egymással először, és az első napok programjában felmérések szerepelnek majd. A csapat a már megszokott módon, főleg hazai környezetben készül majd a tavaszi folytatásra, és a tervek szerint január végén-február elején játssza majd első előkészületi mérkőzését. Ahogy megszokhattuk#!# a fiúk elsősorban erős külföldi együttesek ellen lépnek majd pályára.
– Igen hosszú felkészülési időszak vár ránk, nyolc hét munka után játszunk majd tétmérkőzést – mondta honlapunknak Prukner László vezetőedző. –  A monotóniát edzőtáborral szeretnénk megtörni, most azon dolgozunk, hogy ez össze is jöjjön. Elöljáróban annyit tudok mondani, hogy a játékoskeretben nem várható nagy mozgás, az pedig hamarosan kiderül, hogy az őszi tartós sérültjeink – Waltner Róbert, Posza Zsolt és Hegedűs Dávid – hogyan tudnak majd bekapcsolódni a munkába.

A kaposváriak két hazai mérkőzéssel kezdik a tavaszt#!# március 2-án 18 óra 30 perckor a listavezető Győri ETO legénységét fogadják, hat nappal később, március 8-án, pénteken 19 órától pedig a Kecskemét lesz az ellenfél.