A remények szerint már csak kilencven perc választja el a Kaposvári Rákóczit attól, hogy bebiztosítsa feljutását az NB III-ba. Csapatunk 3-0-s győzelmet aratott az Ibrány ellen az osztályozó odavágóján, így magabiztosan várhatjuk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnok elleni visszavágót. A szezon utolsó találkozója szombaton 15 órakor kezdődik.

A Rákóczi a péntek délelőtti tréning után indult el a hosszú útra, és egészen Tokajig buszozott. A fiúk itt töltötték az éjszakát, és hangolódtak a fontos mérkőzésre. Jó hír, hogy mindenki egészséges, így Házi László vezetőedző a legerősebb együttest küldheti majd pályára Ibrányban.
– Egy nagyon nehéz mérkőzést várok, mert egy nagyon jó csapat ellen játszottunk. Azt gondolom, hogy ez a két együttes megérdemelné, hogy simán az NB III-ba feljusson. Ez az iram, ez a játék, amit előadott mind a két csapat. nagyon jó volt. A visszavágótól természetesen azt várom, hogy a két mérkőzés alapján mi jussunk n az NB III-ba, és szeretnénk a győzelmet is megszerezni – mondta a szakember.
– A párharc első meccsén nagyszerűen játszott a csapat, aminek köszönhetően előnnyel utazunk a visszavágóra, de tudjuk, hogy ezzel még nem dőlt el a sorsunk. Mindent megteszünk, hogy a következő szezontól az NB III-ban tudjunk játszani – tette hozzá játékosunk, Hampuk Ádám.