Kedves Egykori Rákóczisok, Sportbarátok!

Klubunk ebben az évben, 2023-ban ünnepelheti fennállásának századik évfordulóját. A centenárium előtt, ez év szeptembertől-decemberig tartó időszaki kiállítással is tisztelegnénk, melyre megkezdtük az emléktárgyak gyűjtését. Az eddig beérkezett felajánlásokat ezúton is köszönjük és várjuk a továbbiakat!

Jeles esemény előtt áll klubunk, hiszen csatlakozhatunk azon kevés magyarországi egyesületek közé, akik megünnepelhetik fennállásuk századik évfordulóját. A kezdetekben több sportágat is tömörítő Kaposvári Rákóczi történelmének valamennyi szereplőjét, sportágát szeretnék megjeleníteni, nem megfeledkezve természetesen az alapítókról, annak ellenére, hogy az egyesület, elmúlt évtizedekben, már csak, mint labdarúgó klub működik. Tisztelettel kérünk mindenkit, aki egykor sportolt a Rákócziban, vagy a csapat vezetője, szurkolója volt, és rendelkezik valamilyen emléktárggyal, fotóval, mezzel, zászlóval, éremmel, újságcikkel, interjúval, könyvvel, melyet szívesen tárna a nagyközönség elé, azt az időszaki kiállítás erejéig bocsássa rendelkezésünkre, hogy a látogatók minél szélesebb képet kaphassanak Kaposvár legidősebb, máig működő sportegyesületéről.
Kérjük, amennyiben rendelkezik olyan emléktárggyal, amit felajánlana a kiállításra, vegye fel
a kapcsolatot a centenárium egyik szervezőjével, Kiss Ernővel, az alábbi elérhetőségek
egyikén:
+36203241144
dombovardirektor@gmail.com

UI: A beérkező tárgyakat katalogizáljuk, dokumentáljuk és a kiállítás végén természetesen visszajuttatjuk jogos tulajdonosához.

Együttműködésüket megköszönve!

Sportbaráti üdvözlettel
Kaposvári Rákóczi és Bene Ferenc LA vezetősége