Mint arról beszámoltunk csapatunk izgalmas mérkőzésen szenvedett vereséget az Újpest FC ellen az OTP Bank Liga NB I. 11. fordulójában. Lássuk, hogy értékelték a találkozót az edzők:

 

 

Disztl László: A közönség jól szórakozott, hiszen mérkőzést láthatott Előzetesen az gondoltuk, hogy reális esélyünk van a győzelemre hazai pályán. Az első perctől próbáltunk nyomást gyakorolni az Újpestre, próbáltuk megzavarni a támadásépítésüket, hogy minél hamarabb labdát szerezzük. Az ellenfél sajnos könyörtelenül kihasználta a védelmi hibáinkat, s ismét az év egyik nagy gólját kaptuk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, a fiúk mindent megtettek, de az adódó lehetőségeket be kell rúgni, ha három pontot akarunk szerezni.

 

 

Víg Péter (másodedző): Izgalmas, fordulatos mérkőzés volt, amely egy olyan góllal kezdődött, ami érzékenyen értintett minket. Ez szerencsére nem zavarta meg a játékosokat, akik elég nagy kedvel játszottak. Az első félidőben fölénybe kerültünk, sikerült megfordítanunk a mérkőzést, de a helyzetkihasználásuk megint hagy kívánni valót maga után. A kezünkben volt a meccs, amelyet le is zárhattunk volna, de ezt nem tettük meg. Hátul elég komoly hibákat vétettünk, ami eddig nem volt jellemző a csapatra. A meccs végén pedig örülnünk kellett a győzelemnek, hiszen Banai Dávid védett egy óriásit védett.