Mint arról beszámoltunk együttesünk hatgólos vereséget szenvedett az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójának nyitómérkőzésen a ZTE FC ellen. Lássuk, hogyan értékelték a látottakat a vezetőedzők.

 

Disztl László, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője: – Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, hiszen igen súlyos vereséget szenvedtünk, ráadásul hazai pályán. A ZTE megérdemelte a győzelmet, hiszen az első félidben jól és gyorsan játszottak, igaz, mi hagytuk is őket. Nem voltunk elég agresszívek, keveset ütköztünk és nem vettük fel a futó embereket, ezzel megkönnyítettük a dolgukat. Szerencsés gólokat is szereztek, s úgy érzem, hogy mindenből gól lett, amit kapura lőttek.

 

 

Márton Gábor, a ZTE FC vezetőedzője: – A mérkőzés előtt is elmondtam, hogy abszolút lutri, hogy melyik csapat, hogyan jött ki a kényszerszünetből, de amit a srácok az első félidőben csináltak az fenomenális volt. Nem volt érdemtelen, hogy ekkora különbséggel nyertünk, de nekünk nem ez, hanem az az elsődleges célunk, hogy meccseket nyerjünk. Ha ez ilyen játékkal párosul az külön öröm. Van még hátra hét találkozó, amelyekre kellő energiát kell, hogy merítsenek a srácok ebből a győzelemből.