Együttesünk meglepetésre kikapott a kiesés ellen menekülő VLS Veszprém otthonában, így megszakadt remek veretlenségi sorozatunk. Lássuk, hogyan értékelték a mérkőzést az edzők.

Waltner Róbert, Kaposvári Rákóczi FC#!# Magunknak köszönhetjük a vereséget, amivel sajnos a nagy veretlenségi sorozatunk is megszakadt. Egész héten arra hívtam fel a játékosok figyelmét, hogy a veszprémiek az életükért fognak küzdeni, ezért maximálisan tegyék oda magunkat. Sajnos ezt nem tette meg mindenki, ráadásul a mérkőzés végén fegyelmezetlenség miatt ketten is kiállíttattak magukat. Csapatként kellett volna küzdenünk. A feljutás továbbra is a kezünkben van, de most megnehezítettük a dolgunkat. Nincs más hátra, mint a következő három mérkőzést megnyerni. Egy másodpercre sem szabad feladnunk, hiszen az Ajka nyert. Bízom benne, hogy sikerül felráznom a társaságot a folytatásra és megnyernünk a bajnokságot. 
Vágó Attila, VLS Veszprém#!# Bebizonyítottuk, hogy a futballban nincs lehetetlen. A hajrában sikerült megfordítanunk a mérkőzést a listavezető ellen, amely egy kicsit elkényelmesedett. Már azt hitték megnyerték a mérkőzést és ez megbosszulta magát. Amit a sors elvett tőlünk az Ajka ellen, azt most visszaadta. A megszerzett három pont akkor érhet sokat, ha jövő héten is nyerünk.