Döntetlennel folytatta NB II-es bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi II. együttese. A somogyiak a Paks II. gárdáját látták vendégül hazai pályán. A találkozó mindkét gólja az első félidőben esett; a Rákóczi két forduló után két ponttal a másodosztály középmezőnyében tanyázik. 

Első hazai NB II-es mérkőzésén már a hatodik percben megszerezhette volna a vezetést a Rákóczi II. együttese. Házi jobb oldali beadása után Mustapha lőtt nyolc méterről, félfordulatból, Csernyánszki azonban bravúrral szögletre ütötte a labdát. A folytatásban is támadásban maradt a Kaposvár, és a következő gólszerzési lehetőségét már ki tudta használni. Böjte remekül emelte át  a kapus felett a labdát, amely a kapufáról még visszajött, de a kipattanóra a Rákóczi játékosa ért oda elsőként és a hálóba passzolt (1-0). A nagy öröm után hamar jött a paksi válasz#!# Lakatos egy szöglet után védhetetlenül fejelt a bal felső sarokba (1-1). Az első húsz perc mozgalmas történéseit követően több gól már nem esett. A Rákóczi a második félidőben is uralta a játékot, több helyzetet is kialakított, de nem tudott már a kapuba találni.
Kaposvári Rákóczi FC II. – Paksi FC II. 1-1 (1-1)
Kaposvár, 150 néző. V.#!# Pintér Cs. 
Rákóczi II.#!# Horváth L. – Földes (Horváth Á. 67.), Vadas, Major, Jánvári, Fenyvesi, Böröczky (Katona 65.), Khaly, Böjte, Házi (Kirchner 46.), Mustapha. Vezetőedző#!# Barna László
Paks II.#!# Csernyánszki – Lakatos, Eppel, Féhr, Galambos, Budai, Pintér (Blatt 46.), Czinger (Kesztyűs 55.), Cziráki (Bata 81.), Báló, Feil. Vezetőedző#!# Lengyel Ferenc
Gólszerzők#!# Böjte (14.), illetve Lakatos (19.)
Jók#!# Földes, Vadas, Böjte, ill. Lakatos, Báló
Barna László#!# A vezető gólunkon kívül sok pozitívumot nem tudok elmondani erről a mérkőzésről. A nagy meleg, vagy erőnléti problémák miatt ma ennyire voltunk képesek.
Lengyel Ferenc#!# Egy jól játszó kaposvári csapat ellen rászolgáltunk a döntetlenre. NB II-es szinten sem volt ez rossz mérkőzés.